CIRKUS U DS! Božović odbrusio Pajtiću: VELIKI LIDERI ODLAZE DOSTOJANSTVENO!

CIRKUS U DS! Božović odbrusio Pajtiću: VELIKI LIDERI ODLAZE DOSTOJANSTVENO!
Funkcioner Demokratske stranke Balša Božović izjavio je danas da mu je bila čast što je prethodne dve godine sarađivao sa bivšim predsednikom stranke Bojanom Pajtićem, ali i da se veličina onih koji su vodili tu stranku ogleda i u njihovom dostojanstvu dok odlaze sa te funkcije

Božović je na taj način odgovorio Pajtiću koji je na svom fejsbuk profilu napisao da podnosi ostavku na mesto šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije jer je članstvo DS odlučilo da stranku vode “Šule, Kena i Balša“ i da su od osnivanja rukovodstvo demokrata činili ljudi koji su bili znatno “obrazovaniji, rafiniraniji i u profesionalnom smislu utemeljeniji” nego vrhovi konkurentskih, ali i demokratama bliskih partija.

– Politička istorija veličinu onih koji su vodili našu stranku ne meri samo po tome kakvi su predsednici bili, nego i koliko su dostojanstveni bili kada su sa funkcije odlazili – poručio je Božović.

On je dodao da mu je bila čast da sarađuje sa Pajtićem u prethodne dve godine, kada su se, kako je rekao, zajedno borili da Srbija bude slobodna, zajedno borili za dostojanstvo u Srbiji, na političkoj sceni i u DS-u, kao i zajedno govorili u ime poniženih i osiromašenih građana.

– Članovi DS su juče doneli odluku o nastavku borbe za pristojnu Srbiju. Hrabro su izašli u velikom broju i izabrali novo rukovodstvo koje će imati veliki zadatak i veliku odgovornost. Idemo dalje – naveo je Božović.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI