CERKA DARKA KOVACEVICA PIJANA IZAZVALA UDES U ATINI

Ćerka proslavljenog srpskog fudbalera Darka Kovačevića, Stela (21), izazva-la je u Atini udes u kom je jedna žna teže povređena, a tri osoe lakše
 

Grčki mediji speklišu da je Stela, koja je prošla bez ogrebotine, imala 0,75 promila alkohla u krvi i da je zato izgubila kontrolu nad “skupocenim džipom svoje majke”.Nezgoda se dogodila u atinskom predgrađu Egaleo, u blizini noćnog kuba “Votanikos”, pošto su se mladi verovatno vraćali iz provoda. Oba automobila potpuno su uništena.

Krivična prijava

Sa Kovačevićeom ćerkom u automobilu su bili jedna devojka i dva momka i svi osim nje su povređeni. Pojedini mediji pišu da su svi zadoili prelome ruku ili nogu.

je upravljala drugim vozilom teže je povreena i odmah je operisana u jednoj privatnoj klinici u Atin, pošto je bivši srpski fudbaler i sadašnji sportski direktor Olimpijakosa preuzeo na sebe sve troškove lečenja.

0,75
PROMILA ALKOHOLA IMALA JE STELA KOVAČEVIĆ U KRVI

Grčki list “Espreso” jedini je objavi fotografiju smrskanih automobila i krvavog vazdušnog jastuka iz automobila koji je vozila teže povređena devojka. Sa novinarom tog lista razgovarao je izvesni K. Vasiliju, otac jednog od povređenih prijatelja Stele Kovačević. On je navodno podneo krivičnu prijavu protiv Kovačevićeve ćerke.Stela je vozila. Pored nje je sedela još jedna devojka, a oj sin i još jedan momak bili su na zadnjem sedištu. Imao sam uvid u zapis policije, gde stoji da je Stela imala 0,75 promila alkohola u krvi u trenutku nesreće. Sin Anastasi mi je ispričao da je Stela u jednom trenutku vozila munjevito brzo, a odmah zatim izgubila je kontrolu nad vozilom, poletela na ivičnjak i oda se sudarila sa drugim vozilom kojim je upravljala takođe jedna devojka – ispričao je Vasiliju.Bivši reprezentativac naše zemlje još se nije oglasio ovim povodom, ali grčki mediji ističu njegov veliki gest da operianoj ženi plati troškove lečenja.

Prošao pakao

Darko Kovačević je i u prošloti imao teške porodične tragedije. On je, kako je sam rekao, prošao kroz pravi pakao pre 12 godina kad su mu u kratkom vremenskom razmaku umrli rođeni brat, otac i majka Njihova smrt me je do te mere uzdrmala da sam hteo da ignem ruke od svega. Vrhunac bola i beznađa bio je gubitak majke, koja je bila oslonac cele porodice. Posle toga godinama nisam ni dolazio u Srbiju, a čak sam pomislio da prekinem svaki kontakt sa svima. Nasreću, “probudio” sam se uz suprugu Danijelu, ćerku Stelu i sina Darka. Posvetio sam se njima, tad sam još trenirao, pa sam se “izvukao”, ali bez obzira na sve i na vreme koje prolazi i leči, ožiljci ostju do kraja života – pričao je ranije Darko.

UPDATE:

Vidno uzbuđena i potresena neistinama i gusnim lažima koje su preneli pojedini mediji u Grčkoj, obratila nam se Danijela Kovačević, majka dvadesetjednogodišnje Stele i supuga poznatog fudbalera Darka Kovačevića, u želji da javnost u Srbiji, sazna pravu istinu u vezi saobraćajke koja se dogodila u nedelju 9. jula oo 3 časa posle ponoći

Brojni grčki mediji objavili su informaciju da je Stela Kovačević (21) pod dejstvom alkohola izazvala tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj su da automobila potpuno uništena, a četiri osobe povređene.Tim povodom redakciji naseg portala javila se Danijela Kovačević, Stelina majka, u nameri da objasni da obasni šta se dogodilo.Mladići koji su zadobili samo lakše ovrede, očigledno željni medijske popularnosti, ali i profita alarmirali su javnost, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac

Danijela Kovačević, majka Stele KovačevićMnogo nelogičnih činjenica, da ne kažem laži i izmišljotina pojavilo se u medijima u Gračoj vezano za saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovala naša ćerka Stela, koja zaista ima 21, a ne 18 godina kako su napisali. Na sreću niko u njoj nije teže povređen i svi akteri prošli su samo sa lakšim telesnim povredama uključujući i Stelu koja je upravljala svojim vozilom marke “range rover”, a ne vozilom čiji je vasnik njena majka Danijela – počela je priču Danijela, i nastavil Nakon noćnog  provoda, Stela je u društvu svoje drugarice, povezla dvojcu svojih drugara, koji nisu imali prevoz do kuće. Iznenada tokom vožnje, mada nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično potvrdila, izgubila je kontrolu nad vozilo, zakačila bankninu, a onda, obzirom da je mlad i neiskusan vozač, udarila u drugo vozilo kojim je upravljala žena koja nije povređena i osim materijalne, nije pretrpela nikakvu štetu – objašnjava supruga bivšeg reprezentativca Jugoslavije.

Ona je potom naglasila da su mediji sve to iskoristili da “napumpaju” priču.

Mediji su odmah, obzirom da su ih alarmirali mladići koje je Stela povezla, objavili da je žena koja je upravljala automobilom teško ovređena i operisana, što je gnusna neistina i laž. Ta žena, osim straha, jer logično je da se uplašila, nije zadobila nikakvu povredu i u stalnom je kontaktu sa nama, porodicom Kovačević. Znajući ko je Stelin otac i da je u Grčkoj dobro poznat svima, mladići koji su takođe zadobili samo lakše povrede, očigledno željni edijske popularnosti, ali i profita, jer se u Grčkoj ovakve izjave debelo naplaćuju od medija, alarmirali su javnost i sada se piše svašta, izmišljaju svakojake žalopojke, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac – naglasila je Danijela Kovačević i na kraju dodala:U cilju istine i verodostojnog prikaza onoga šo se prošlog vikenda dogodilo u Atini, želimo da se obratimo i javnosti u Srbiji, kako se po našim medijima ne bi prenele neistinite verzije događaja, koji nas je veoma potresao, ali na sreću nikakva tragedija se nje dogodila – naglasila je Danijela u ime porodice Kovačević.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI