CACAK: MARKO SELOVIC IZBODEN, PRIVEDEN SIN INSPEKTORA

Sin uglednog policijskog inspektora V. Š. (23) nožem je teško ranio Marka Šelovića (23) usred dana. Dok je V. Š. ubadao Marka, njegv pas je ujedao napadača, naočigled stotinak ljudi

Sin poznatog čačaskog policijskog inspektora V. Š. (23) prekjuče je posle banalne svađe nožem teško ranio Marka Šelovića (23), usred dana na prepunom Gradskom šetalištu! Dok je V. Š. ubadao Marka, njegov pas je ujedao napadača, a krvavu dramu posmatralo je sttinak zgranutih ljudi!Napadač je posle obračuna pobegao, ali se predveče istog dana predao policiji, dok je Šelović završio u bolnici.

Policijska blokada

Pošteđen?
Protiv napadača će biti podneta krivična prijava samo za nanošenje lakih povreda opasnim sredstvomOčevidac krvavog pira, Čačanka Maja, koja se tog dana sa bebom u kolicima zatekla na licu mesta, kaže da ništa nije ukazivalo na dramu.– To je bilo nešto posle podneva. Jedn mladić je šetao psa u društvu devojke. Odjednom im je prišao drugi momak, sav ljutit, i započeo je svađu, pa su i razmenili par udaraca. Drugi mladić je ptom otišao, ali se ubrzo vratio sa nožem i počeo da ubada ovog prvog. Za to vreme njegov pas je kidisao i ujedao napadača sa nožem. Mi smo svi na šetalištu stajali skamenjeni i preplašeni gledali stravičan prizor – priča Maja.

Ona kaže da niko na šetalištu od straha nije smeo da reaguje.

– Stajali smo skaenjeni od šoka, niko nije smeo da se pomeri… Napadač je potom poegao, a zatim je stigla policija. Blokirali su ceo centar grada – navodi ona.

Ekipa Hitne pomoći je Šelovića, oblivenog krvlju, odvezla u čačansku bolnicu.

– Povređeni mladić je primljen na odeljenje sa tri ubodne rane u levu lopaticu, nadlakticu i podlakticu. Nakon zbrinjavanja u urgentnoj služi prebačen je na odeljenje hirurgije i njegovo zdravstveno stanje za sada nije kritično – kazala je portparolka bolnice dr Biljana Kočović.

Predao se policiji

Policija je ubrzo posle napaa uhapsila jednog mladića, za koga se sumnja da je pomogao V. Š. da pobegne. Međutim, predveče istog dana V. Š se predao policiji, verovatno po nagovoru sog oca policajca.

Iako se očekialo da će se napadač teretiti barem za pokušaj ubistva, iz Policijske uprave Čačak saopštili su da će protiv njega biti podneta krivična prijaa zbog nanošenja lakih povreda opasnim sredstvom. 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI