BRUKA I SRAMOTA! Brisel obučava “top urednike” da izazovu haos u Srbiji!

BRUKA I SRAMOTA! Brisel obučava “top urednike” da izazovu haos u Srbiji!
Evropska komisija pozvala je delegaciju “top urednika srpskih medija” u Brisel, gde od 5. juna slušaju predavanja o institucijama i politici EU. I ništa tu ne bi bilo čudno da u dotičnoj delegaciji “top urednika” zaista ima ozbiljnih novinara i predstavnika tiražnih i uticajnih srpskih medija


Sa izuzetkom glavnog urednika “Nedeljnika” Veljka Lalića, u Brisel su pozvani sve sami društveno-politički radnici, urednici propalih novina i televizija koji se ističu jedino po upornim pokušajima da lažima i izmišljenim aferama u Srbiji po svaku cenu izazovu haos!

Kad vajne evrounijate u Brisel na obuku pozovu Ratka Femića, urednika lažljivog i reketaškog “Kurira”, onda oni priznaju sve. I ko su i šta su i kakve su im namere i planovi u Srbiji
Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera

Tako su u Brisel o trošku poreskih obveznika EU otišli glavni urednik malotiražnog “Blica” Marko Stjepanović, urednik CIA TV N1 Igor Božić, ali i glavni urednik reketaškog “Kurira” Ratko Femić!?!

I ne samo da u delegaciji “top urednika” nije bilo mesta za predstavnika Informera, ubedljivo najprodavanijih dnevnih novina u Srbiji, već u Brisel nisu pozvani ni urednici “Politike i “Večernjih novosti”!

Glavni urednik “Novosti” Ratko Dmitrović kaže za Informer da nije dobio poziv od EU, ali da ga to uopšte ne čudi.

Ako im već nije po ukusu najtiražniji tabloid Informer, šta im smeta kod “Novosti” i “Politike”!? Možda ne znaju ćirilicu na kojoj se štampamo… Ma sve je tu jasno odavno! – naglašava Dmitrović.

S druge strane, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević poručuje da u Brisel ne bi otišao sve i da je pozvan i kaže da je jako dobro to što je Evropska komisija konačno pokazala šta su joj pravi interesi u Srbiji.

Kad vajne evrounijate u Brisel na obuku pozovu Ratka Femića, urednika lažljivog i reketaškog “Kurira”, onda oni priznaju sve. I ko su i šta su i kakve su im namere i planovi u Srbiji. Ako je neko i sumnjao, sada mu je valjda sve jasno… – navodi Vučićević.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI