BRENA U STRAHU ZA KUCU NA MAJAMIJU OD MILION EURA

Lepa Brena preživljava veliku dramu zbog uragana Irma. Uragan je pogodio Saut Bič, elitni kvart Majamija u kom pevačica ima vilu
 

Prema tvrdnjama izvora sa lica mesta Brenina luksuzna kuća od skoro milion evra pretrpela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu mateijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa.Naime, uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevreme koje nije viđeno u istoriji Amerike, a po prognozama bilo je jasno da će zahvatiti folkerkinu kuću, koja je smeštena uz samu obalu okeana.Kako navodi izvor blizak pevačici, Brena je kontaktirala sa prijateljima u pokušaju da evakuiše stvari pred nalet uragana, ali nije uspela.Brena pokazala haos koji j nastao u njenom domu nakon nevremena!

Kada je videla kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika “Komtrejda”, koji odmah do nje poseduje penthaus, da se sa njim posavetuje kako najbolje da sačuvaju iovinu. Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme – ispričao je izvor.

Najveći udar se dogodio sinoć, a Brenina kuća je pretrpela veliku štetu. Osim njene vile, uragan je zahvatio ceo Saut bič, a šteta se meri u milijardama.Inače, Brenina kuć vredna je više od milion evra, ima 400 kvadrata u skupom kvartu u Majamiju i nalazi se na obali okeana. Vila u Majamiju bila je dom u kome su živeli Stefan i Filip Živojinović tokom studiranja, a sada je ona namenjena za porodične odmore. Brenine komšije u Majamiju su Ivana Berendika, bivša članica grupe “Models”, inače žena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla, kao i Veelin Jevrosimović, čiji luksuzan stan košta 1.370.000 evra.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI