#BratkoGladic DA LI ZNATE KO JE MOĆNI BRATKO GLADIĆ huligan o kojem danas bruji cela Engleska?

Najmoćniji huligan Evrope, koji zavodi strah i trepet širom Francuske za vreme Evropskog prvenstva je – Bratko Gladić! Engleski mediji danas bruje o vođi “kaznene ekspedicije”, koja gazi Ostrvljane gde ih dohvati

Kako piše “Dejli mejl”, Bratko Gladić je srpski pseudonim najmoćnijeg ruskog huligana, Vasilija Stepanova, poznatog pod nadimkom Ubica.

Stepanov je vođa grupe “Gladijators”, koja navija za Spartak iz Moskve i Englezi tvrde da je upravo on mozak cele operacije i organizator svih ruskih akcija na šampionatu u Francuskoj.

public

Sam Stepanov, međutim, tvrdi da to nije tačno i da čak i nije u Francuskoj.

Moje huligansko vreme je isteklo. Nemam više vremena da se bavim tim, posvećen sam vaspitavanju svoje dece – poručio je Vasilij Stepanov, koji je za vreme EP kačio slike na društvenim mrežama kako uživa sa porodicom u okolini Moskve.

public

Englezi tvrde da je sve to samo maska i da je Stepanov sigurno u Francuskoj i da predvodi hordu ruskih huligana.

Pored toga, “Dejli Mejl” tvrdi da je Vasilij Stepanov veliki zaljubljenik u Srbiju, da je prijatelj sa navijačima Crvene zvezde i da na fejsbuku ima pseudonim Bratko Gladić, preko kojeg komunicira sa srpskim prijateljima. Na njemu je čak nekoliko fotografija gde je Stepanov obučen u majice Crvene zvezde, “Kosovo je Srbija”… 

Mora se priznat da je i pseudonim zanimljiv. Bratko Gladić, na koga vas podseća?

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI