Božidar Dačić ubio suprugu, sina i šuraka, pa izvršio samoubistvo U CRKVI!

Kako saznajemo, u selu Bariču kod Golupca dogodilo se trostruko ubistvo i samoubistvo! Austrijski penzioner Božidar Dačić (77) jutros je oko osam časova iz pištolja ubio svog sina Miroslava i ženinog brata Pavla u porodičnoj kući, dok je suprugu Radu sustigao u komšijskom dvorištu i tu dokrajčio. Motiv ovog zločina je navodno spor oko TV antene….

Svoju snaju Goricu Dačić (55) pogodio je sa tri metka u stomak, grudi i vrat, ali ona je preživela i kolima golubačkog Doma zdravlja prebačena je u požarevačku bolnicu sa teškim ranama opasnim po život, gde se trenutno nalazi na operacionom stolu.

Nakon krvavog pira Božidar Dačić je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve.

Printscreen RTS

O ovoj nezapemćenoj tragediji koju Golubac ne pamti… Policija je obavštena oko pola devet i kompletna uviđajne ekipa, na čelu sa zamenikom Višeg javnog tužilaštva  u Požarevcu nalazi se na terenu, gde rasvetljavaju slučaj.

Prema rečima načelnika uprave Požarevac Srđana Lazića višestrukom ubistvu je prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je Božidar imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

eightball.deviantart

– Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina – kaže Lazić.

Prema prvim informacijama, cela ova porodica godinama radi u Austriji.

Uzrok njihovog sukoba za sada nije poznat, jer je istraga u toku.

Zvaničnog saopštenja policije još nema.

Pogledajte video:
Uskoro opširnije…
Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI