BOSNJACI PONOVO PRETE VUCICU NA DRUSTVANIM MREZAMA

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je za nas portal da je sve dobilo nepotrebnu političku konotaciju. – Što se tiče izjava Ugljanina, uvek možete da tražite razloge za svoju politiku i da izvlačite nešto u svoju korist, ali, to je uzaludan posao i kontraproduktivan – kazao je Ljajić.

Nakon najave premijera Aleksandra Vučića da će otići u Novi Pazar i da “neće dozvoliti da Bošnjaci budu napadnuti”, na portalima u Sandžaku pojavili su se komentari u kojima se “šalju pretnje” predsedniku Vlade Srbije.

“Vučiću, jesi li opet organizovao lažni napad, sam na sebe, kao što si to uradio u Srebrenici?”, kao i “Samo, molim te, nemoj opet samog sebe” – neki su od komentara na portalima u Sandžaku.

Scene sa fudbalskog meča Novog Pazara i Crvene zvezde, pokušao da iskoristi i lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji je za sve optužio državni vrh Srbije.

– Ovo je novi talas šovinističke, rasne i nacionalne mržnje srpskih ekstremista prema Bošnjacima u svojstvu takozvanih Zvezdinih navijača, pod zaštitom državnih policijskih snaga. Aktuelna dešavanja su podvala državnog vrha – rekao je Ugljanin juče na konferenciji za štampu u Novom Pazaru.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI