BOKS: MEKGREGOR – MEJVEDER (VIDEO)

Bokserska “borba veka” završena je očekivanim ishodom: pobedom Flojda Mejvedera džuniora nokautom, ali je Konor Mekgregor izdržao duže nego što je iko očekivao – 10 rundi. I nije pao!
 

Sudija je prkinuo borbu u 10. rundi posle velikog naleta Mejvedera, koji je Mekgregor izdržao na nogama, ali nije mogao ni da podigne ruke da se brani, niti da nastavi da se bori.

Ipak, sve kda se saber, meč je bio razočaranje, pošto je neporaženi bokserski šampion Flojd Mejveder džunior gotovo pet rundi jedva uspevao da pogodi MMA prvaka Konora Mekgregora.Irac je, poput njegovih tipičnih borbi u MMA ringu, pokušavao da brzim udarcima pronađe put do Mejvederovog lica, uspevao je poneki put, ali uglavnom je sve to bilo bezopasno po bokserskog prvaka, koji je celu karijeru izgradio na odličnoj defanzivi i strahovitim udarcima iz kontri.

Tek od pete runde Amerikanc je preuzeo inicijativu, a od osme je postalo jasno da Mekgregor neće uspeti da izdrži meč do kraja, pošto je Mejveder počeo sve žešće i preciznije da ga pogađa.Deseta runda je bila i poslednja, Irac kao da je potpuno ostao bez snage, a Amerikanac je krenuo u nezadrživuseriju, koja je završena tehničkim nokautom.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI