BOJAN PAJTIC U SAD pljuje Vucica zbog Putina!

BOJAN PAJTIC JE STVARNO PEDER! U SAD pljuje Vučića zbog Putina!
Bojan Pajtić za Glas Amerike rekao da postoji ‘nelagoda’ kod američkih sagovornika zbog činjenice da je Aleksandar Vučić posle izbora išao u Kremlj… Šef DS boravi u Americi na konvenciji Hilari Klinton i koristi tamo svaku priliku da optuži Srbiju za navodne tajne dilove sa Vladimirom Putinom!

Lider DS Bojan Pajtić već danima u SAD optužuje državu Srbiju i premijera Aleksandra Vučića za tajne dilove sa ruskim predsednikom Vladimirom Vladimirovičem Putinom!

Pajtić u Americi boravi na konvenciji demokrata, na kojoj je Hilari Klinton izabrana za predsedničkog kandidata, i koristi tamo svaku priliku da ispljuje premijera Vučića i njegove saradnike zbog navodnog tajnog pakta sa Moskvom.

Zapadni sluga

Da skandal bude veći, Pajtić se još i hvali svojim tužakanjem! On je izjavio za Glas Amerike da kod američkih sagovornika postoji bojazan zbog činjenice da je Vučić posle izbora išao u Kremlj?!
Postoji bojazan, koja provejava kod naših sagovornika u SAD, da Srbija menja kurs. Postoji nelagoda posebno zbog činjenice da je mandatar nedelju dana posle izbora išao u Moskvu. A saopštenja Kremlja, u kojima se očekuje da u Vladi budu stranke ili pojedinci koji podržavaju dobre odnose s Rusijom, ovde se smatraju neprimerenim mešanjem u unutrašnje poslove Srbije – rekao je Pajtić, koji nije naveo ime nijednog svog američkog sagovornika.

Kako saznajemo, u razgovorima sa nižim funkcionerima izbornog štaba kampanje Hilari Klinton Pajtić je u više navrata čak rekao da ima “pouzdana saznanja” da je Vučić Putinu u Moskvi tajno obećao da će Srbija ući u Evroazijski savez, ali i da će u narednih pet godina u našoj zemlji biti otvorene ruske vojne baze?!

 Kada su mu američki sagovornici rekli da oni nemaju takve informacije i tražili bilo kakve dokaze, Pajtić se spetljao i nevešto objašnjavao da su mu tako rekli ljudi iz ruske ambasade u Beogradu… – prenosi naš sagovornik, visoko pozicionirani diplomata koji je i sam zgranut ponašanjem lidera DS u Americi.

Jadno da jadnije ne može
Koliko jadan može biti čovek koji u inostranstvu pljuje svoju zemlju?
Milenko Jovanov, potpredsednik SNS

U DS nisu hteli da komentarišu u najmanju ruku skandalozno ponašanje svog šefa.

Na drugoj strani, funkcioner DS Goran Knežević kaže da šef demokrata više nikom nije važan ni u Srbiji, a kamoli u SAD.

Koga više interesuje šta kaže, misli i radi Bojan Pajtić?! – pita se Knežević, dok potpredsednik naprednjaka Milenkov Jovanov upozorava da lider SNS baca ljagu na sopstvenu državu:

Koliko jadan može biti čovek koji u inostranstvu pljuje svoju zemlju? Iako Pajtić u SAD ima ugled kao i u Srbiji, važno je reći da će Vlada biti formirana u skladu s interesima Srbije. Ako Pajtićevi neimenovani sagovornici nisu plod njegove mašte, bilo bi lepo da im se pohvali i nekim svojim rezultatima. Mogao bi, na primer, da im kaže kako je uništio dve banke, kako je pred izbore otvorio kliniku koja ne radi, ili kako su u vreme njegove vlasti pljačkana deca ometena u razvoju…

Ne menja ništa

Analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da Pajtićeve izjave ne mogu da promene zvaničan državni stav.
Amerika podržava evropski put Srbije i Vučićevu politiku regionalne stabilnosti. To se ne menja zbog reči opozicionog lidera. Pajtić tamo može da lobira za sebe i to je sve… – zaključuje Stanković.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI