BLAZO DJUROVIC UBIJEN NA VOZDOVCU

Blažo Đurović (39) ubijen je u sačekuši u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu, kada je autom izlazio iz garaže

 

Žrtva je bila u svom automobilu, marke BMW, kada je na njega pucao nepoznati napadač za kojim se još traga. Kako nezvanično saznajemo, beli autmobil “BMW X5” nađen je zapaljen nekoliko kilomtara dalje, kao i automatska puška za koju se veruje da je korišćena u napadu.

Reč je o čoveku koji je od ranije poznat policiji. Njegov dosije sadrži više od 10 krivičnih dela, među koima su otmica, iznuda, razbojništva, krađe, posedovanje nelegalnog oružja…

Policija je zatekla telo ubijeno u automobilu. Za sada nemamo više informacija – kratko su potvrdili u MUP. Đurović je izrešetan kada je automobilom izlazio iz garaže. Na njega su iz BMW X5 pucali nepoznati napadači. Na njegaje ispaljeno 15 metakaUbistvo se dogodilo u Ulici vojvode Skopljanca 22, gde je Blažo živeo s porodicom,  suprugom, bratom i doje dece.

Komšije kažu da je Blažo živeo sa dvoje male dece, ćerkicom od godinu i sinom od sedam godina, kao i sa porodicom svog brata koji je nakon pucnjave odmah izleteo iz stana, razbi staklo od automobilu i pokušao da mu pomogne.Prema priči komšija, Blažo se doselio u taj kraj na Dušanovcu pre tri godine, a pre dve godine je hapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu, te da su i on i brat proveli u zatvoru po godinu dana.

Današnja sačekuša, kako se može čuti na licu mesta, nije prvi napad na Blaža, pošto je on već bio dva ili tri puta meta naoružanih napadača, zbog čega su brat i on angažovali i privatno obezbeđenje.Kuća u kojoj su živela braća sa porodicama je, prema priči komšija, bila i pod prismotrom. Blažo je, navodno, pokušao poslednjih godin dana da se povuče iz sveta kriminala, ali se pretpostavlja da je imao nerešene odnose i dugove.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI