BILJANA SRBLJANOVIĆ : Vuk Jeremic ima gomilu keša sumnjivog porekla, OPASNIJI JE NEGO ŠTO MISLITE!

Vuk Jeremić je jako opasan, agresivan i bahat čovek, koji sprovodi marketinško nasilje… Zamislite šta bi tek radio kad bi na raspolaganju imao medije, upozorava spisateljica

Biljana Srbljanović, poznata dramska spisateljica i bivša visoka funkcionerka LDP, optužila je dosovskog predsedničkog kandidata Vuka Jeremića da je “bahati političar sa gomilom para nepoznatog porekla”!

printscreen

Srbljanovićeva je prozvala Jeremića zbog agresivne kampanje na internetu, pozvala ljude da ga blokiraju na društvenim mrežama, kao i da dobro razmisle prilikom glasanja.

‘Marketinško nasilje’

Dramska spisateljica poznata po angažovanim političkim stavovima i oštrim kritikama vlasti u svom postu na Fejsbuku optužila je Jeremića za “marketinško nasilje”.

Povodom marketinškog nasilja kandidata Vuka Jeremića, predlažem vam da instalirate “ad block” (program za blokadu oglasa na internetu, prim. aut.), što je jedini način da izbegnete poruke agresivnog kandidata sa gomilom para nepoznatog porekla, kojima je zakupio internet! Takođe vam predlažem da, kada dođe do glasanja, ne zaboravite kako ste morali da bežite od bahatog političara, a da se čak još nije ni dokopao vlasti. Razmislite šta bi tek radio kad bi na raspolaganju imao bukvalno sve medije. Mali je opasniji nego što mislite“, napisala je Srbljanovićeva na Fejsbuku, dodajući da je Jeremić okupirao čak i Jutjub i sadržaje za decu: Verovatno je okej da vam dete gleda crtani na Jutjubu, a da mu izleti bogati, razmaženi političar u sponzorisanom oglasu usred crtaća, da objasni koliko je važan! Mali je opasniji nego što mislite: JEREMIĆ AD BLOCK!

printscreen

I dok se Jeremić i njegovi saradnici nisu oglašavali povodom ove prozivke, lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović kaže takođe da je poreklo Jeremićevog novca zaista sumnjivo.

Moguće kršenje zakona
Problem je ako novac za kampanju dolazi iz inostranstva, jer je to nemoralno i pravno zabranjeno
Dejan Vuk Stanković, analitičar

Izjave Srbljanovićeve pokazuju da dosovska ekipa više nije jedinstvena. Jeremić dosad ima ubedljivo najagresivniju kampanju. Odakle nekom ko nema partiju i ko punih pet godina nije bio u Srbiji toliki novac?! Otkad se pojavio na političkoj sceni, Jeremić je bio gurano i postavljano lice. Očigledno je on deo nečijeg plana! – podvlači Parović.

Jasno i transparentno

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da svaki predsednički kandidat mora jasno da kaže ko stoji iza njega.

Zanimljivo je da kandidati koji nisu deo parlamentarnog života imaju veliki novac. Svi nagađamo odakle te pare potiču. Kandidati koji nemaju poslanike u Skupštini nemaju ni mogućnost finansiranja iz budžeta. Zato postoji mogućnost da novac dobijaju iz inostranstva, što je nemoralno, ali i pravno i politički zabranjeno. Zakon to striktno zabranjuje! – naglašava Stanković.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI