BILJANA CAVIC! Muž je silovao pred detetom, PALIO JOJ OČI FENOM, terao da jede izmet…

Biljana Čavić, koju je 10 godina zlostavljao bivši suprug, prošla je kroz pakao

Na početku braka je bilo sve u redu, navela je Biljana Čavić iz Kamenice u emisij Specijal Crna hronika TV Pink.

– Bio je dosta arogantan i grub. Ja sam ga volela. Pose porođaja krenule su svakodnevne batine, svih ovih 10 godina. Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam jer je pretio da će ubiti i mene i dete – priča Biljana i dodaje da je sve trpela zbog deteta.

Kako kaže, za batine nije davala nikakvog povoda.

– Udarao me pesnicom u glavu, glavu mi je udarao o ivicu stola, šutirao me, tukao me tušem po glavi, sipao mi je vruću supu na glavu, pikavce mi gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos – navela je Biljana prisećajući se užasa koji je proživela.

Članove  njegove porodice sa kojima su živeli u zajednici, ona smatra saučesnicima.

– Odveo me je dole kod majke, skinuo me je golu i vezao za stolicu i tukao pred njima. Svi su gledali i smejali.  Govorila sam mu da to ne radi, a on je rekao da svi treba da vide kako se radi sa ženom – tvrdi Biljana.

Bivši muž je vukao golu po dvorištu i glavu joj udarao u pločice, ali to nije najgore što je doživala. Biljana je trpela i silovanje.

– Silovali su me bivši muž, kum i njihov drugar u vikendici. To se dogodilo nako što sam pobegla od njega kada me je istukao. Dete je sve to gledao, a otac je rekao da dečak treba da vidi kako se radi sa ženama – kaže Biljana i dodaje da sve rekla i policiji.

Njen bivši muž je, tvrdi zlostavljao i dete.

– Kada je imao sedam godina, ostavio ga je na železničkoj stanici, legao u krevet, a mališana je kući doveo neki nepoznati čovek- ispričala je ona.

Porodica njenog bivšeg muža je smatrala da dečak nije njegovo dete i on za njega nije mario. Njegovi roditelji im nisu došli ni na svadbu, možda je, kaže nisu voleli zato što je Srpkinja.

Devetogodišnji Marko bio je svedog stravičnog nasilja.

– Mojoj mami je fenom palio oči, čupao joj kosu, čekićem za meso je udarao po licu, pesnicama je udaro u nos, izbio joj zub, udarao je po butinama, hteo je izbosti nožem, jela je izmet – naveo je on.

Kako kaže, gledao je sve što je njegov otac radio njegovoh majci. Tada je imao sedam godina.

– Govorio sam mu ne tuci moju mamu, kada sam je branio i ja sam dobijao batine. Udario me je jednom pesnicom u glavu i pao sam sa stolice na pločice i onesvestio sam se. Vozili su me u bolnicu, a otac je rekao da sam sam pao – naveo je dečak.To se, prema rečima njegovog dede, desilo kada je slučajno srušio ocu čašu rakije, a zbog udarca je izgubio pamćenje.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI