BEOGRADSKI SAJAM: Budućnost stiže u Srbiju Future park 0d 15 do 24 decembra

Ovog decembra od 15.12. do 24.12. na Beogradskom sajmu, u sklopu Future Park festivala, posetioce će dočekati Muđa i ćale! Pored Muđe i ćaleta na Future Park festivalu gosti će biti i druge Youtube zvezde kao što su Matija Neskovic, Jana Dačović, Serbijan, Full Burazeri, Yasserstain…

Ovaj duhoviti  tandem poznat je po svojim gejmerskim klipovima koji već godinama zasmejavaju Youtube publiku i svakog dana postaju sve popularniji. Fanovi koji budu prisustvovali festivalu imaće prilike da se upoznaju, slikaju i igraju sa svojim omiljenim duom.
Veliko dešavanje na Future Park festivalu ticaće se predstavljanja budućnosti IT industrije u Srbiji. Tim dvadesetogodišnjaka predstaviće projekat na kojem rade već godinu dana, pod nazivom “HookApp”. Radi se o prvoj srpskoj dejting aplikaciji koja će prodrmati naše, ali i svetsko tržište. Svi posetioci Future Park festivala na sajmu biće u prilici da upoznaju mnoge ličnosti iz IT sektora, kao i sam tim koji stoji iza “HookApp” aplikacije.
Ovog decembra u okviru Future Park festivala održaće se prvi međunarodni Winner of the Future turnir u Counter Strike-u. Na turniru će učestvovati brojni inostrani timovi, kao i predstavnici iz Srbije, a čitav događaj odvijaće se u centralnoj areni Beogradskog sajma, uživo, pred brojnim gledaocima. Ovaj turnir već je postao glavna priča na internet kanalima Srbije, tako da je izvesno da vas očekuje vatrena atmosfera! Pored turnira, ljubitelji igara moći će da se oprobaju u različitim igrama u gejming zoni koja se nalazi u sklopu festivala.
Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI