BEOGRAD: Vesna Miskovic ubila majku Miru, psa, pa sebe.

Prema prvim informacijama, ćerka Vesna Mišković (56) ubila je pištoljem majku Mirjanu (77), psa, a onda i sebe

 

U Ulici Matice srpske 101 u beogradskom naselju Mirijevo dogodila se porodična tragedija u kojoj je izvršeno ubistvo i samoubistvo.

Prema prvim informacijama, ćerka Vesna Mišković (56) ubila je pištoljem majku Mirjanu (77), psa, a onda i sebe.

Mirina sestra kaze da ju je jutros zvala sestričina tj. Vesna i rekla joj da dođe jer joj je ostavila nešto kod komšinice.

Kada je došla zatekla je horor.

Komšije su u šoku. Jedna komšinica kaže da ne može da veruje šta se desilo. Napominje i da je majka Mira bila veoma bolesna.

Imala je srčanih problema. Žena je u godinama i jedva da je živela. Pre neki dan je dobila poseban krevet. Pa sta se ovo desi. Ne mogu da verujem. Nikakve znake nikakve nije pokazivala – rekla je komšinica.

Ćerka Vesna Mišković je dugo živela u Londonu. Muž joj je poginuo i posle toga se nije udavala. Njen otac je bio vrstan lekar.

Komšije kažu da su Vesna i njena majka Mira bile divne i da su živele u dva razdvojena stana u istoj zgradi, a da je posle izvesnog vremena Vesna svoj stan iznajmila.

Jovica Solaja, prvi komšija ima samo reči hvale za porodicu Mišković:

– Juče sam sreo Vesnu u bakalnici. Bila je kao i uvek nasmejana i spremna za šalu. Nikad se nije čula svađa među njima. Ovo me je baš iznenadilo – rekao je on.

Na licu mesta su hitna pomoć i patrole policije.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI