BEOGRAD, ULICA 1 MAJ: SAOBRACAJNA NESTRECA: JEDNA OSOBA POGINULA!

U Beogradu se protekle noći dogodila teška saobraćajna nezgoda u Ulici 1. maja, kada se prvrnuo automobil pri čemu su tri osobe teško povrđene, a jedna od njih je preminula nakon pokušaja reanimacije, rekla je “Tanjugu” portparol Hitne pomoći Nada Macura.
 

Nesreća se dogodila u  21.50 sati kod broja 39, a na lice mesta izašli su, pored ekipe Hitne pomoći, i vatrogasci i policija.Jedna 20-godišnja osoba je u toj nezgodi zadobila otvoreni prelom obe noge i prebačena je u Urgentni centar, dok je druga osoba, stara 22 godine, s poredama kičme reanimirana i, takođe, prevezena u tu zdravstvenu ustanovu.

Treća osoba, stara 21 godinu, eanimirana je, ali je preminula.rotekle noći dogodile su se još dve saobraćajne nezgode – u 19.48 sati na uglu ulica Branka Radičevića i Žarka Zrenjanina u Borči lakše su povređena dva muškarca od 23 godine starosti, i potom prebačena u Urgentni centar.

U 01.47 sati na uglu Dalmatinske i Ulice Stanoja Glavaša lakše povrede zadobio je 21-godišnji muškarac, koji je takođe prebačen u Urgentni centar.Hitna pmoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 95 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i astmatičari.Kako jedodala, juče je zabeleženo 137 intervencija Hitne pomoći od kojih 49 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda među kojima je jedna, koja se dogodila oko 13.30 sati, bila teška i u njoj je povređena mlađa ženska osoba.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI