BEOGRAD: POKUSAJ SILOVANJA

Beograđanku R.G. (40) prošle nedelje je napao seksualni manijak S.Đ. (27) koji je ubrzo uhapšen, a uz krivičnu prijavu za pokušaj silovanja i nanošenje telesnih povreda, određen mu je pritvor do 30 dana. Ona ipak, misli da je imala sreće jer je uspela da se odbrani.kako, te sam počela da mu se suprotstavljam.

Čini mi se da je borba trajala itavu večnost, a ni sad ne znam odakle mi toliko snage u tom trenutku – počinje svoju ispovest R.G.Napadnuta devojka smatra da je imala sreće, ali se pita da li bi neka druga devojka umela da se odbrni od krupnog napadača kako ga je opisala. Posle nemilog dogaaja se više ne oseća sigurno i jedino želi da manijak odgovara pred zakonoe večeri, vraćajući se sa posla, nije ni slutila da bi nešto loše moglo da joj se dogodi.Vraćala sam se sa posla kući i prizanjem, ništa sumnjivo nisam primetila. Zastala sam u Metalskoj ulici u Višnjičkoj banji ispred zgrade da izvadim ključeve jer je sam ulaz neosvetljen. Dok sam otključavala vrata stana, videla sam da se otvaraju ulazna vrata zgrade i nekog mladića, koji je sao. U sledećem trenutku mi je rekao: “Gde si ljubavi”. Nisam ni stigla da ga pitam ko je kada me je zgrabio “dole”.

– Poeo je još nešto da trabunja, a ja sam ga pitala ko je on, šta hoće i da me ostavi na miru. Usledili su napadi, pokušavao je da me baci na pod, a ja sam se opirala – sa knedlom u grlu priča žrtva za “Alo”rištala sam na njega da me pusti i kako sam znala i čime sam sigla sam se suprotsavljala. U jednom trenutku mi je prebacio ruku preko vrata i uhvatio “kragnu”. Iako sam bila bespomoćna, pokušavala sam da ga odvučem do donjih stepenica, a zajedno padnemo, pa šta bude. Međutim, valjda sam ramenom udarila komšijska vrata, te su i oni reagovaliKada se uključilo svetlo, iskoristila sam momenat da otključam svoja vrata i tada sam ugledala mobilni na podu. Zgrabila sam ga, utrčala u stan, a sekund kasnije taj manijak se vratio, počeo je a mi lupa po vratima i da viče da ovorim. Pozvala sma policiju i objasnila o čemu se radi. Oni su čuli kako lupa po vratima i viče na mene.

Pitala sam ga šta hoće od mene, zašto me ne ostavi na miru, a on je reao: “Mobilni”. Rekao mi je da će me prijaviti da sam ga napala i ukrala mu telefon, a potom je počeo da me optužuje da sam mu taj telefon ukrala u autobusu, imao je spremnu priču. Nekoliko minuta kasnije, policajac koji je sve vreme bio na vezi, reko mi je da otvorim vrata i da ga je patrola uhapsila – ispričala je R.G.Manijak je, kako priča devojka, i u policiji tvrdio da ga je ona napala i da on živi u zgradi, ali da su njene povrede bile doaz da ona ne laže.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI