BATROVCI : Spreceno krijumcarenje lekova VREDNOSTI 700.000

Na graničnom prelazu Batrovci carinici su u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine lekova, čija je vrednost procenjena na oko 700.000 dinara.

BEOGRAD – Na graničnom prelazu Batrovci carinici su u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine lekova, čija je vrednost procenjena na oko 700.000 dinara.

U četvrtak, 25. avgusta, na izlazu iz zemlje, za detaljnu kontrolu je izdvojen „Mercedes C320 CDI“, španskih registarskih oznaka, kojim je upravljao bugarski državljanin, navodi se u saopštenju Uprave carina.

On je carinicima prilikom susreta rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Tokom detaljnog pregleda je u naslonu za ruku vozača, polici za dokumenta, kao i u jednoj od putnih torbi pronađeno dvadesetak vrsta različitih lekova raznih proizvođača i namene, verovatno namenjenih daljoj preprodaji.

Među lekovima je pronađeno najviše tableta „Anastrozola“, „Clenbuterola“, „Strombaforta“, „Oksavera“, „Provirona“, „Stanoxa“, kao i velika količina ampula „Omnadren“, Testex Pro“, „Testex P“, „Trenacet“, „Retabilil“, „Trenboline“, „Primobolic“, „Masterolic“ i drugih…

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI