BAR: Vasilije Vaso Bošković ranjen traga se za Dinom Ibrahimovićem

Bošković ranjen, policija traga za Ibrahimovićem

U pucnjavi koja se dogodila u noći između petka i subote, ranjen je Baranin Vasilije Vaso Bošković, a zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina policija traga za Dinom Ibrahimovićem (20)

Bar – U pucnjavi koja se dogodila u noći između petka i subote, ranjen je Baranin Vasilije Vaso Bošković, a zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina policija traga za Dinom Ibrahimovićem (20). On je prema navodima očevidaca ispalio više hitaca od kojih je jedan pogodio Boškovića u natkolenicu.

Prema saznanjima Novosti u Opštoj bolnici Bar Bošković nije životno ugrožen.

-Zadobio je prostrelnu ranu kroz nadkolenicu. Nakon što je hirurški zbrinut upućen je na kućno lečenje, kazao je direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Ibrahimović je ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u centru grada, na 50 metara od zgrade policije, ispred nekoliko kafića koji su u to vreme bili jako posećeni. Nakon što je pucao, on je pobegao u nepoznatom pravcu.

Prema saznanjima Novosti u policiji, Ibrahimović do sada nije punio stupce crne hronike. Bošković je u policijskoj evidenciji zaveden kao bezbednosno interesantno lice.

Početkom novembra Bošković je bio učesnik tuče sa Milanom Pupovićem. Nakon tuče Pupović je vozilom udario Milana Škerovića, koji je bio sa Boškovićem u društvu. Od zadobijenih povreda Škerović je premio desetak dana kasnije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI