BAKIR UHVACEN U LAZI USRED SARAJEVA

Staru narodnu izreku da jedna laž smenjuje drugu i tako u nedogled, potvrdio je ovih dana član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji radi upravo to – ide iz jedne laži u drugu. Ovog puta posle skandaloznog intervjua za Dojče Vele u kome se grubo mešao u unutrašnje stvari Srbije, Alijin mali je kao običan lažov raskrinkan usred “svog” Sarajeva
 

Na Bakirovu ratnohuškačku kampanju koja bi slobodno mogla da se nazove “Lažem jer ne znam drugačije”, reagovao je Savez za bolju budućnost BiH saopštenjem koje u celosti prenosimo.  “Povodom saopštenja SDA da se SBB (Savez za bolju budućnost BiH) mora povući sa 1.000 pozicija i da mora ostati u vlasti, Pres-centar SBB-a saopštava:– Neka Izetbegović, koji je zavadio sopstvenu stranku, Bošnjake, koaliciju i celi region, javno objavi tih nepostojećih 1.000 pozicija sa imenima i prezimenima navodnih članova SBB-a. To je arsenal njegovih kontinuiranih laži, počev od navodnih 100.000 novih radnih mesta, laganja o žrtvama genocida ili, čak, dosnimavanja intervjua njegove supruge, u cilju varanja naroda i glasača.

Zato bi možda najbolje bilo da i DW (Dojče Vele) ponovo snimi intervju sa Bakirom!

Takođe on je zadnja osoba koja može da naređuje SBB-u, iz prostog razloga što to nije u stanju da uradi ni u sopstvenoj kući. Uostalom, on je sam priznao kako je SBB bio i iznimno velikodušan u prepuštanju pozicija SDA, ali, po običaju, laž je njegovo agregatno stanje. Podaci govore da SBB ima ukupno manje pozicija nego SDA, na primer, samo direktora osnovnih škola u Federaciji, a  šta je sa desetak hiljada drugih njenih pozicija u svim sferama.Prigovor SDA da se Radončić (predsednik SBB) fiktivno razveo da bi mogao da bude ministar bezbednosti i da bi izbegao sukob interesa, najbolje demantuje bračni par Izetbegović. Njima ne smeta što su supružnici i što mogu biti član Predsedništva BiH i svemoćna direktorka KCUS iz Sarajeva, koja okreće stotine miliona narodnog novca i na vrlo neodgovoran način upravlja životima lekara i građana, saopšteno je iz Pres-centra SBB-a.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI