BAKIR IZETBEGOVIC TAJNO DOGOVARA SA ZAGREBOM NAPAD NA REPUBLIKU SRPSKU

Бакир Изетбеговић Спреман за РАТ! Лидер СДА је се хвалио западним амбасадама: имам Дупло више људи под оружјем од Срба!
Бакира Изетбеговића и његове НАТО-а газде Једино раствором соли Како би Вучић је реаговао кад би напали Србе у Републици Српској … Нас Извор имао увид у документа о ратним плановима Изетбеговића

Лидер СДА је сам бошњачки члан председниłтва БиХ Бакир Изетбеговић увелико се спрема за рат са Србима у Републици Српској, открива nas izvor!Ово се види из поверљиве обавештајне документације у коју је Информатор данас имао увид, а у коме се детаљно описују Изетбеговићеви ратни планови.

Шеф СДА је са својим сарадницима увелико разрађује стратегију за ‘Финални обрачун са Србима “и већ више од шест месеци тајно наоружава Специјалне јединице полиције

Како се наводи, шеф СДА је са својим сарадницима увелико разрађује стратегију за ‘Финални обрачун са Србима “и већ више од шест месеци тајно наоружава Специјалне јединице полиције Муслиманско-хрватске Федерације.
Колико је ствар озбиљна, најречитије говори цињеница да се Изетбеговић је прошле недеље у Сарајеву Отворено Похвалио западним дипломатама бројем наоружаних специјалаца!
Бакир је на три западне дипломатске уреда реферисао да је спреман за отворени сукоб са Србима. Дословце је рекао: имам Дупло више људи под оружјем од Срба, могу да их прегазим и да за недељу дана удјем у БАЊАЛУЦАНА – преноси Наш Саговорник, високо позиционирани дипломата из Сарајева који је данас генералном уреднику Информера ставио на увид документацију која директно доказује Опасне планове лидера СДА, човека коме су у јавним наступима usta пуна “mira, стабилности и помирења”.

Према информацијама до којих смо дошли, Изетбеговића и његове НАТО-Газде од агресије на Републику Српску одвраћа Страх од Србије. Они, наиме, нису сигурни Како би Вучић је реаговао У случају напада НА СРБЕ.

Иако неки верују да Вучић, не би СМЕО да се меса и да због РС-а и Босне ризикује стабилност и мир у Србији, обавештајне процене кажу да Србија сигурно не би остала по страни и мирно гледала нову агресију на Србе. Страх од Србије Тренутно је гаранција статуса кво у БиХ, питање је, међутим, колико ће трајати до – забринут је наш Саговорник.

Према његовим речима, идеја бошњачких екстремиста Јесте да безбедносну ситуацију у БиХ радикализују у време спорног референдума о дану РС, који је заказан за 25. август, да изазову инциденте и сукобе које би искористили за “интервенцију” и покушај преузимања власти у Бањалуци.

Званично, нико у Влади Србије, али ни у влади РС-а није хтео да коментарише наша сазнања. На другој страни, експерт за безбедност Џевад Галијашевић истиче да се Бакира У договору са Загребом спрема за рат.
Погледајте Само Повратак старих Изетбеговићевих злочинаца на озбиљне дужности. У Србији је мање познато да је председник парламента БиХ, Шефик Џаферовић Био покровитељ ритуалних убистава у месту Возуће, а да у Скупштини седи чак и Шемсудин Мехмедовић који је први ритуално одсецао главе Србима. Додајте сам 64 Кампа у БиХ за обуку терориста који иду у Сирију и видецете ко прети Србима – подвлачи Галијашевић, док Војни аналитичар Владе Радуловић, каже да је ситуација Усијана.
Пресли смо границу ратнохушкачке политике, а Изетбеговић је је охрабрен Милановићевим изјавама. Колико је ситуација озбиљна, Указује сам Хитни Ноћни Састанак Николића и Вучића …

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI