BAHATO! Vozac televizije N1 zauzeo DVA PARKING MESTA ZA INVALIDE i psovao gradjane

BAHATO! Vozač CIA televizije N1 zauzeo DVA PARKING MESTA ZA INVALIDE! NA PITANJE PROLAZNIKA ZASTO TO RADI OTRESITO JE ODGOVORIO: AJDE BEZI NEMOJ DA TI POLOMIM LOBANJU.
Američka CIA televizija N1 očigledno misli da je nedodirljiva i da može da radi šta joj se hoće, pa i da se parkira na mestu za invalide i da psuje gradjane!

Naš čitalac je u strogom centru Beograda, na Obilićevom vencu pored zgrade Tanjuga, uslikao njihovo službeno vozilo parkirano ne bahato, nego – prebahato!
Jer, vozaču “objektivne” televizije, kojoj je čak i američka televizija CNN zapretila oduzimanjem licence zbog otvorenog mešanja novinara u politiku, nije bilo dovoljno da zauzme jedno mesto vidno obeleženo za parkiranje invalida. On je zauzeo – dva. Valjda su ga tako na N1 naučili. Da se bahati gde god stigne i da mu je sve dozvoljeno!

Verovatno bi takve i bile posledice “balkanskog proleća” na koje je N1 pozivala. Oni bi mogli da rade šta im se hoće. Pa i da krše zakon bez ikakvih posledica. I ko je sad bahati baja koji davi Beograd…

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI