Andrijana Petrović pronadjena mrtva u Borci

Devojka koja je pronađena mrtva pored Zrenjanikog puta u Borči je Andrijana Petrović (30) čiji je nestanak prijavljen pre tri dana
 

U beogradskom prigradskom naselju Borča danas je pronađeno telo devojke, neposredno pored Zrenjaninskog puta. Kako nas portal saznaje, reč je o Andrijani Petrović, čiji je nestanak 17. septembra prijavila drugarica na Fejsbuku, a potom je počela i plicijska potraga za njom.Fotografija sa mesta nesrećKako ekskluzivno saznajmo Andrijana je izvršila samoubistvo tako što se polila benzinom i zapalila!

Prema nezvaničnim saznanjima, ona je bila suicidalna, što je otkriveno kada su njena porodica i prijatelji ispitani zbog njenog nestanka.Navodno, Andrijana je već pokušala samoubostvo prošlog meseca kada se posvađala sa devojkom sa kojom je živela.
O tome u doroj meri govore i njeni statusi a Fejsbuku. UI jednom je citirala Čarlsa Bukovskog i njegovu čuvenu rečenicu “Nađi ono što voliš i pusti da te to ubije”. Jedan od poslenjih postova na ovoj društvenoj mreži su i stihovi Đorđa Balaševića:

U svakom slučaju, ovo je, posle ubistva Jelene Marjanović, novi udarac za žitelje Borče, koji se još nisu oporavili od šoka posle ubistva pevačice Granda.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI