AGASI NOVI TRENER DJOKOVICA

NOLE POTVRDIO: Agasi sa mnom u Parizu
Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će mu Andre Agasi biti novi trener
NOVAK DJOKOVIC, AGASI

Đoković je posle poraza u finalu mastersa u Rimu od Aleksandera Zvereva rekao da će Agasi biti njegov novi trener.

Sa Agasijem ću biti već na Rolan Garosu. Neće ostati ceo turnir u Parizu. Čuli smo se telefonom poslednje dve nedelje da se upoznamo.  Izuzetno ga poštujem kao osobu i tenisera. Prošao je ono što i ja prolazim. Neverovatno razume igru, uživao sam dok smo razgovarali. S druge strane, on je porodičan čovek, veoma skroman, može da doprinese mom životu na terenu i van njega. Uzbuđen sam da vidim šta nas čeka – rekao je Novak, i tako prekinuo spekilacije o tome ko će naslediti Marjana Vajdu.

Na pitanje da li je bilo teško ubediti Agasija da mu bude trener, Đoković je kratko rekao:

Čovek je legenda našeg sporta. Ostavio je neverovatan trag, osvojio sve što se može osvojiti u tenisu. On je revolucionaran igrač, imatu harizmu… Novak Đoković

Ubedio sam ga!

Novinar nije odustajao, pokušao je da izvuče iz Novaka kako je dogovorio saradnju sa Amerikance, ali džabe.

Pa ne mogu da vam otkrijem tajne mog ubeđivanja – nasmejao se Novak.

Srpski teniser je potom otkrio koliko ceni Agasija.

Čovek je legenda našeg sporta. Ostavio je neverovatan trag, osvojio sve što se može osvojiti u tenisu. On je revolucionaran igrač, imatu harizmu…Njegov pristup tenisu i životu je drugačiji od ostalih zato je tako zanimljiv. Daleko je od takmičenja poslednjih 10 ili 15 godina, ali sam u razgovoru stekao utisak da pomno prati sve velike mečeve. Zna kako sam igrao poslednjih nedelja, pričali smo o tome. Veoma sam mu zahvalan što je prihvatio moj poziv. Srećan sam zbog toga i izuzetno uzbuđen. Videćemo! U Pariz je prvi turnir na kojem ćemo raditi zajedno – kazao je Đoković i dodao da će pored Agasija na Rola Garosu biti i njegov brat Marko.

Legendarni američki teniser je osvojio osam grend slem titula, a ovo će mu biti prvi trenerski posao.

Otvoreno prvenstvo Francuske počinje 28. maja, a Novak Đoković brani titulu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI