Aljona Zajceva ćerka tajkuna Vasilija Zajceva džipom ubila šest osoba!

Ukrajinka Aljona Zajceva (20), ćerka tajkuna Vasilija Zajceva, u sredu uveče je cenru Harkova svojim džipom “leksus” na trotoaru ubila šest osoba i povreila još pet
 

Studentkinja je posle nesreće uhapšena, a prenego što je došla policija telohranitelji njenog oca morali su da je zaštite od prolaznika koji su hteli da je linčuju.Prema navodima policije, udes se desio nakon što je Zajceva velikom brzinom prošla na crveno svetlo i zakucala se u automobil “folksvagen tuareg”.– Od siline udarca džip joj se prevrnuo na stranu i uleteo na trotoar. Nastavio je da se kreće velikom brzinom i pokosio grupu ljdi koji su stajali na pločniku. Vozilo je stalo tek posle desetak metara. Zajceva nije povređena u sudaru – naveli su policajci.

Očevici su kazali da je ulica posle suara izgledala kao ratna zona.– Tela su ležala svuda okolo. Krvi je bilo na sve strane. Povređeni su zapomagali i jaukali od bolova. Videla sam jednu trudnicu kako leži u krvi i drži se za stomak – kazala je prolaznica Kalina Ivanovna.Ona je dodala da su pojedinci hteli da linčuju Zajcevu kad su shvatili šta je uradila.– Devojka koja je vozila “leksus” nije smela da izađe iz kola. Ona je u panici zvala nekog teleonom i sedela zaključana u kolima sve dok nije došla policija. Istovremeno su na mesto nezgode stigla i dvojica telohranitelja, koji su je izvukli iz auta i predali policajcima – kazala je Ivanovna.

Zbog izazivanja teške saobraćajne nezgode, Zajcevojje određen pritvor od tri dana. Ona na saslušanju nije objasnila zašto je prošla na crveno iako su analize pokazale da nije bila pijana. Zbog svega joj preti deset godina zatvora.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI