ALEPO SIRIJA : SNN I BBC SE IZBLAMIRALI, SNIMALI KOBOJAGI MRTVE VOJNIKE ONI SE POMERALI

Statisti očito nisu primetili da je kamera već uključena, pa su nastale smešne scene koje su preplavile InterneT
Iako je u Aleppu dogovoreno primirje, ruske i Asadove snage su ga prekršile ubivši 25 osoba, udarne su vesti CNN-a i BBC
 

Odmah je reagovao i osuo paljbu na Rusiju i Siriju novi gensek UN-a instaliran iz redova Bilderberg grupe, Antonio Gutereš koji je prema izvorima bio učesnik Bilderberg konferencije 1994. i 2012. godine. Takođe je i počasni član grupe “Prijatelji Evrope” čiji je finansijer Džorđ Soroš.

Civilna odbrana koja je aktivna u pobunjeničkom delu grada, saopštila je na Twiteru da je u vazdušnim napadima na pobunjenički deo Alepa poginulo 25 osoba. Ne spominje se da li reč o civilima ili vojnicima. Sirijska i ruska vojska nisu bili dostupni za komentar, a ni ‘žrtve’ kao što se može primetiti na snimku.

Udarnu vest prvi su objavili CNN i BBC, a preneli i svi ostali vodeći cionistički mediji. Toliko su se žurili da brzo prenesu vest da nisu ni primetili da im se statisti miču.

Na sreću video je već objavljen i neverovatnom brzinom prenesen širom sveta,  pa nek’ se sada čuveni CCN i BBC peru i pravdaju.

“Glumci” očito nisu primetili da je kamera uključena, pa su nastale smešne scene koje su preplavile Internet. Neki od statista zasigurno su bili nervozni jer ih je čekala nova ‘gaža’ u Mosulu. Cena po ‘smrti’, provereno 100 dolara.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI