Alen Kostic ranjen u zelezniku POLICIJA UHAPSILA NAPADACA

Policija uhapsila napadača na navijača Alena Kostića!
U beogradskom naselju Železnik došlo je do oružanog obračuna u kojem je, kako nezvanično saznajemo, ranjen navijač Alen Kostić


– U Ulici radnih akcija, ispred broj 36 zatečena je povređena osoba. Povrede je najverovatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar – potvrdili su u MUP-u.

Prema prvim informacijama, iz automatskog oružja pucano je na Alena Kostića koji je od ranije poznat policiji. Mladić je teško ranjen.

Kako saznajemo, policija je uhapsila Nikolu Elezovića (25) za kojeg se sumnja da je izvršio napad na Alena Kostića u Železniku.

Kako je navedeno, u toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti tog događaja, a veliku pomoć u akciji pružili su i građani koji žive nedaleko od mesta hapšenja, kojima je zahvalio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na podršci i strpljenju prilikom izvođenja akcije.

Pogledajte i video:

Alen Kostić (27), zvani Kubi, vođa partizanove navijačke grupe “Zabranjeni”, već je ranjavan 2013. godine u Železniku, kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja.

Kostić je ranjen u nogu, a policija ispituje da li je to bilo upozorenje ili promašaj.

Kostić je do 15. oktobra 2013. bio u pritvoru zbog sumnje da je 27. avgusta štanglom pretukao Jugoslava D. (44). Protiv njega je pokrenuta istraga zbog pokušaja ubistva, i on je do sredine oktobra bio u Okružnom zatvoru, a onda je pušten da se brani sa slobode.

Grupa navijača Partizana poznata kao „Alkatraz“, čiji je vođa Đorđe Prelić, u stalnom je sukobu sa „Zabranjenima“, među kojima je jedan od vođa Alen Kostić. Njihova rat traje od septembra 2011. godine.

Zasad je nepoznato da li je oružani obračun navijačkih grupa koji se danas desio u Rakovici na bilo koji način povezan sa ovim ranjavanjem u Železniku

POST UPDATE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Alen Kostic zvani Kubi podlegao povredama jutros u urgentnom centru

POST UPDATE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALEN KOSTIC UBIJEN ZBOG AUTOMOBILA IZJAVIO STEFANOVIC

 

POST UPDATE 3 !!!!!!!!!!

Alen Kostic Kubi (31) ubijen jer je busio gume Elezovicu

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI