ALEKSINAC : POLICAJAC OTEO ZENU PA PET DANA SILOVAO U KOLIMA, CERKE U SOKU

Policajac iz Aleksinca Z. C. (43) prošle srede je u naletu bolesne ljubomore oteo svoju ljubavnicu Z. R. (40), odvezao je van grada i naredna četiri dana je silovao u svom automobilu na najperverznije moguće načine!

Za to vreme ju je tukao i nije joj dao ni zalogaj da pojede! Petog dana ju je odveo u svoj stan, a kad je shvatio da bi iznemogla žena mogla umreti od zlostavljanja, batina i gladi, pustio ju je!

Menjali lokacije

Izvor iz istrage kaže da je Z. C. nekoliko meseci bio u ljubavnoj vezi sa Z. R. Međutim, u poslednje vreme počeo je da sumnja da se ona viđa sa drugim, pa je odlučio svirepo da joj se osveti.

Kolege: Bio je uvek bahat

Kolege uhapšenog policajca nemaju lepe reči o njemu.
– Bio je bahat, imao je ispade… Ipak, niko nije očekivao da će uraditi tako nešto – kažu aleksinački policajci koji su radili sa Z. C.

Prošle srede pozvao ju je da se nađu u gradu. Ona je ušla u njegov “sitroen” i odvezli su se do jednog pustog mesta van grada, gde je odmah počeo da je siluje. Govorio joj je da će dobiti toliko seksa da joj neće pasti na pamet da ga traži na drugoj strani. Silovao ju je satima, i oralno i analno… Ona ga je uporno molila da je pusti, ali to ga je samo još više razbesnelo – priča naš izvor.

Pomahnitali policajac ju je ponižavao, šamarao, šutirao, a zatim iznova i iznova silovao.
Nije imao nimalo milosti. Govorio joj je da je kurva, drolja i seksualno je zlostavljao na najponižavajuće načine – kaže naš sagovornik.

Neviđena tortura u kolima trajala je četiri dana. Manijak ju je puštao da izađe iz automobila samo da obavi nuždu i nije joj dao nikakvu hranu.

Horor
Manijak ju je puštao da izađe iz auta samo da obavi nuždu i nije joj davao hranu

Tokom ta četiri dana nekoliko puta je menjao lokacije u okolini Aleksinca, uglavnom po zabačenim šumarcima i slično, kako ih prolaznici ne bi primetili. Na svaku njenu molbu da je ostavi na miru on je odgovarao novim silovanjem. U nedelju, kada je žena bila toliko iscrpljena da više nije znala za sebe, odveo ju je u svoj stan, u nameri da tamo nastavi iživljavanje. Međutim, kada je video da je ona zaista u teškom stanju i da bi mogla da umre, pustio ju je da ode – navodi naš izvor.

Izmučena žena je bukvalno izbauljala iz njegovog stana i otišla kući. Kad su je ukućani videli, ostali su u potpunom šoku.

Nagovorili su je da ode kod lekara i prijavi mučitelja. Ona se bojala da to učini jer je Z. C. policajac i mislila je da će ga kolege zaštititi. Ipak, kada je shvatila da njena golgota može da se ponovi, odlučila je da ode u policijsku stanicu u Aleksincu i ispriča šta joj se desilo – navodi naš izvor.

Negirao silovanje

Policajac Z. C. je nakon hapšenja pred kolegama negirao silovanje ističući da je to bio dobrovoljan seks. On inače nije oženjen i živi sam, a Z. R. je razvedena i živi s decom, koja su odrasla.

Krivični zakon za silovanje predviđa kaznu od tri do 12 godina zatvora, ali ako je izvršeno na posebno svirep i ponižavajući način, moguća je kazna do 15 godina.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI