ALEKSANDRA (18) PRODAJE NEVINOST ZA MILION EVRA, hoće da upiše Oksford!

ALEKSANDRA (18) PRODAJE NEVINOST ZA MILION EVRA, hoće da upiše Oksford!
Aleksandra Kefren (18), za koju se pretpostavlja da je iz Evrope, obelodanila je da prodaje svoju nevinost sa ciljem da roditeljima kupi kuću i da nastavi obrazovanje na Oksfordu

Ona se nada da će na aukciji uspeti da se proda za ne manje od milion evra, a kako kaže, na ideju je došla kada je odgledala film “Nepristojna ponuda” u kojem Robert Redford nudi milion dolara za jednu noć sa Demi Mur.

– Tada mi je palo na pamet da bih ja mogla to isto da uradim sa svojom nevinošću. Videla sam da je dosta devojaka uspelo da proda svoje telo za čak 3.5 miliona dolara – rekla je ova tinejdžerka i naglasila da mora da zainteresovani moraju da daju svoju ponudu pre februara, jer je to rok do kada njeni roditelji moraju da se isele iz stana.

Aleksandra je još dodala da njeni roditelji ne znaju šta namerava da uradi za njih, kao i da joj nije bitno kako će muškarac sa kojim će izgubiti nevinost izgledati.

– Na čitav poduhvat gledam kao na poslovnu kombinaciju, ne emocionalnu. Mislim da će čaša vina biti dovoljna da preguram stvar! – zaključila je ona u razgovoru za medije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI