ALEKSANDAR SAPIC VELIKA PREVARA

U pokušaju da se sakrije što se sakriti ne može, Aleksandar Šapić, predsenik opštine Novi Beograd, u pomoć poziva izvesnu Boricu Maljević! Sve da bi zamaskirao trag ka som ujaku Radetu Dedoviću, katastarskom vlasniku bespravno sagrađenog (i delimično porušenog) objekta u Studentskoj 45a, koji je zvanično kupio od Alili Amdija za samo 30.000 evra, piše portal Embargo.rs
 

Embargo.rs navodi da se gospođa Maljević samo u jednom jedinom zapisniku pojavila tokom izlaska gradske inspekcije na teren zbog prijavegrađana za bespravnu gradnju – i nikada više!? Navodno je inspektorima na licu mesta vrlo nečitko potpisala zapisnik i rekla “kako je Alili Amdi investitor”!?“Da li je čovek koji je od prvog trentuka vukao sve konce u ovoj aferi – shvatio grešku, pa ju je onako “kako ju je ubacio u priču, tako i sklonio” –  odgovor zna samo taj čovek, odnosno Aleksandar Šapić?! Na ovu temu on ne daje izjave medijima! Brani se ćutanjem!?”, piše ovaj portal.U međuvremenu, piše Embargo.rs, ostao je dužan javnosti da objasni ko je taosoba i kako se ona pojavila u ovom slučaju, pošto je lično Šapić priznao gradskoj inspekciji da se kompletan predmet ovoga slučaja ne nalazi u opštinskoj inspekciji nego kod njega lično?! Valjda u kabinetu, u radnom stolu, fijoci ili nekom ormaru? Svejedno. Skandalozno i bahato, da nema dalje….

– Odgovor otkuda u ovoj priči gospođa Maljević je poznat samo dobro upućenima – tvrdi sagovornik Embarga iz opštine Novi Beograd.

– Šapići, odnosno tata Miloš je pre dve godine, tačnije u decembru 2015. od izvesne gospođe Borice Maljević kupio troiposoban stan u ulici Generala Mihajla Nedeljkovića na Novom Beogradu, pa je možda i tu odgovor zašto se ona pojavila u kritičnom momntu po našeg predsednika… Teško je poverovati da se sada na mestu divlje gradnje, sa rekao bih, lažnim iskazom, pojavila neka druga žena sa istim imenom i prezimenom – objašnjava sagovornik portala.“Slučajnosti u slučajevima kakav je ovaj, tešo su moguća. I pre će biti da je Šapić zamolio dotičnu gospođu da mu ‘pomogne u ovoj aferi’, tako što će priču kod nadležnih gradskih organa i u javnosti skrenuti na drugu stranu… A, ona je verovatno  imala i neku lažnu ‘moralnu’ obavezu, s obzirom da su Šapići, odnosno Aleksandrov tata Miloš od nje kupio veliki stan i za debele pare, 150.000 evra 2015.godine”, navodi Embargo.

– Nema sumnje, to su bile pare Aleksandra Šapića, jer, otkuda bi tati Milošu bile tolike pare… – pita se sagovornik Embarga. Uostalom, tta Miloš se pojavljivao i u nekim drugim slučajevima prilikom kupovina nekretnina. Tako da ništa nije slučajno kad su u pitanju biznis poslovi porodice Šapić. Uostalom, duguju janvosti i odgovor kako su uopšte kupili ćevabdžinicu od 104 kvadrata od Alili Amdija za samo 30.000 evra? Od čveka koji je u tom trenutku bio teško bolestan i koji je posle samo mesec i po dana od zvanične prodaje – umro… A, kad su krenuli sa divljom gradnjom, pojavi se ta gospođa…- pita se sagovornik Embarga.

Ovaj portal dodaje a i u ovom sučaju zaista nema slučajnosti i da se predsednik opštine Novi Beograd upetljavao “iz jedne laži u drugu” – dokaz su neka dešavanja iz 2015.godine, iz vremena  pre nego što su Šapići kupili pomenuti stan na Novom Beogradu  od “izvesne“ Borice Maljević?!Taj do ove priče, zaključuje Embargo.rs, upotpuniće mozaik načina rada i funkcionisanja predsednika opštine Novi Beograd, posebno njegovog odnosa sa inspekcijskim službama… Javnost će dobiti i odgovor, zbog čega su mnogi predmeti građevinske inspekcije završavali kod njega, u njegovim fijokama, protivno svim zakonskim propisima i pravilima službe organa opštine.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI