ALEKSANDAR RODIC PRETIO MARICU I PECONIJU

Besan zbog ‘Ćirilice’ u kojoj se govrilo o ‘Kuriru’, Aleksandar Rodić pozvao Milomira Marića i otvoreno pretio i njemu i vlasniku TV Hepi Predragu Rankoviću Peconiju… Rodić i njegovi sardnici prethodno odbili Marićev poziv da gostuju u ‘Ćirilici’
MILOMIR MARIC, ALEKSANDAR RODIC

Gazda reketaškog ‘Kurira’, medijski mafijaš Aleksandar Rodić otvorno je u ponedeljak uveče pretio poznatom noinaru i glavnom uredniku TV Hepi Milomiru Mariću, saznaje nas portal.Rodić je posle emisije ‘Ćirilica’ u kojoj se govorilo o ‘Kuriru’ i milionskoj poreskoj pljački pozvao telefonom Marića, vređao ga i zapretio mu da će uništiti i njega i vlasnika TV Hepi Predraga Rankvića Peconija!

OPASNA PARANOJA Rodić strahuje da će
ga uhapsiti na granicAleksandar Rodić, koji već danima boravi u Grčkoj, gde na Halkidiiju traži da kupi kuću, u paničnom je strahu od povratka u Srbiju. Rodić je, prema rečima jednog od urednika “Kurira”, u teškoj paranoji i ubeđen je da će biti uhapšen čim dođe na srpku granicu.Rekao nam je da je dobio dojavu da će ga uhapsiti čim se pojavi na srpskoj granici! Kaže da ima proverene informacije da bi ga odmah strpali u zatvor.. Pokušali smo da mu objasnimo da je tako nešto nemoguće i da se ne hape ljudi tek tako, ali džaba. Neko mu je napunio glavu i ne vredi mu pričati… – objašnjava on.
Zvanično, niko juče nije hteo da komentariše naša sananja, a nezvanično u MUP i tužilaštvu nam je rečeno da ne postoji nikakav nalog za privođenje Aleksandra Rodića.

Urlao kao pomahnitao

Aleksandar Rodić, koji se već danima krije u Grčkoj (vidte tekst u okviru), očigledno nije mogao da podnese činjenicu da su glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević i direktor “Srpskog telegrafa” Saša Milovanović u ‘Ćirilci’ do kraja raskrikali njegove prljave poslove i potanko objasnili kako je utajom poreza oštetio državu za više od tri miliona evra.Bukvalno je urlao preko telefona, svi u prostoriji u kojoj je bio Marić mogli su da čuju kako Rodić vrišti. Doslovce je ovako rekao: Slušaj me, Mariću, ima da uništim i tebe i tog tvog Peconija. Nestaćete, bre! Znaš li ti ko sam ja!? Znaš li ti uopšte s kim si se sad zakačio! Ovo si sad uradio i nikada više, ološu jedan! Đubre jedno, neću vam ovo zaboraviti, samo da znaš! – prenosi jedan od urednka TV Hepi, koji kaže da je Rodić čak i vugarno psovao Marića spominjući mu porodicu!?!

Milomir Marić, kako saznaemo, prosto nije mogao da veruje šta ga je snašlo i kako mu se obraća Rodić, koga, inače, poznaje godinama i s kojim je dosora imao korektne odnose.Ljudi, pa Marić je želeo da mu i Aleksandar Rodić bude gost u ‘Ćirilici’, pozvao je i njega, hteo je da se u emisiji čuje druga strana, ali je ovaj to glatko odbio. Sa televizije su onda zvali i urednike ‘Kurira’, no niko od njih nije želeo da se odazove pozivu. I posle svega toga Rodić se usuđuje da zove, psuje i preti!?! – čudi se naš sagovornik.

Nas portal je pozvao Milomira Marića u želji da od njega lično čujemo šta mu je sve Rodić rekao preko telfona, ali glavni urednik Hepija nije želeo da komentariše ovaj slučaj.

Krstić: I Al Kapone je pao zbog poreza

Marketinški stručjak Nebojša Krstić ocenio je juče, gostujući na TV Pink, da bi država u slučaju Aleksandra Rodića morala da bude beskrupulozna u sislu sprovođenja zakona.
– Ne sme da postoji saosećanje, kao on je medijski tajkun pa ajde njega da ne diramo. Naplata poreza je institucija, svetinja svuda na Zapadu, jer oa pomaže razvoju drugih segmenata društva. Al Kapone je pao na porezu, a ne kao šef mafije koja je ubijala neke ljude. To nisu uspeli da mu dokažu, ali je u zatvor otišao zato što nije platio porez… – objasnio je Krstić.

S druge strne, potpredsednik SNS Milenko Jovanov ističe da se gazda “Kurira”, očigledno, pogubio u svojim novim igricama. Za takve pretnje Rodić treba da odgovara. Očigedno je izgubio kompas, pa sada preti redom. Sve me više podsea na onog Gojka Sisu iz filma “Munje” – kaže Jovanov.

Destruktivan skroz

Medijski strčnjak Saša Borojević ocenuje da je ceo Rodićev nastup i sve što radi posledica panike i straha od zakona.Gospodin Rodić je očigleno ušao u fazu destruktivnog odnosa prema svima i svakome – smatra Borojević

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI