Aleksandar Martinović RAZVALIO glupog Jugoslava Ćosića na N1!

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović sinoć je, gostujući na televiziji N1 u emisiji Presing, bukvalno oduvao voditelja Jugoslava Ćosića!

Ćosić je tokom emisije u više navrata pokušao da isprovocira Martinovića pitanjima u vezi sa nedavnim incidentom na sednici Administrativnog odbora, ali je na kraju shvatio da je naišao na tvrd orah.

Insistirajući na tome da je Martinović na sednici isprovocirao poslanike opozicije tako što im nije dao reč, Ćosić je dobio odgovor koji zaslužuje:

– Niko nije ukinuo pravo poslanika da govori. Na sednicama odbora se poslanici prijavljuju na reč tako što pritisnu taster. Na poslednjoj sednici to nije bio slučaj. Dosta poslanika se nije javljalo za reč kako je definisano poslanikom, nego su vikali, mahali, pretili. Nijedan predsedavajući ne može dati reč nekome ko se nije prijavio za reč kako je definisano poslanikom – rekao je Martinović, uz podsećanje da su ga članovi Odbora iz opozicije brutalno vređali, a da mu je Nemanja Šarović iz SRS čak “pretio i batinama”:

– Čanak je rekao rečenicu koju ne želim da ponovom iz pristojnosti. Nakon održane sednice, prišao je Boško Obradović i opsovao mi oca i majku. Rekao sam mu da mi je otac preminuo. Pored Obradovića prišli su mi i odbornici Saše Radulovića. Ovde se radi o tome da li će parlament da radi po pravilima, ili ćemo mi kao većina da ustuknemo pred nasiljem verbalnim koji ima tendenciju da se pretvori u fizičko nasilje – naglasio je Martinović.

Uostalom, pogledajte snimak emisije i sami zaključite:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI