ALEKSANDAR BARJAKTAREVIC PRETIO SUPARNICKOM TABORU

POSLEDNJA VEST

NIS: Žarko Savić Ćenta UBIJEN Saško Ludak tesko ranjen

Aleksandar Barjaktarević (34), koji je nedavno u eksploziji bombe u automobilu u Dušanovoj ulici u Nišu izgubio levu nogu, postao je meta za likvidaciju u borbi za prevlast na narko-tržištu!

“>Александар Барјактаревић (34), који је недавно У експлозији бомбе у аутомобилу у Душановој улици у Нишу изгубио Леву ногу, постао је мета за ликвидацију у борби за превласт на нарко-тржишту!
После убиства кик-боксера Милоша Савића (29), који је јуна 2014. године изрешетан испред теретане у Нишу, поједине кримић групе покушавале су да заузму лидерску позиције у граду – Пре свега у диловању наркотика
Aleksandar je navodno najavljivao obračun sa nekim niškim kriminalcima, pa postoji mogućnost da su ga oni preduhitrili.

“>Александар је наводно најављивао обрачун са неким ниским криминалцима, па постоји могућност да су га они предухитрили.
Glavni udar detonacije je podne motor, ali oštećenja na njemu i okolnim parkiranim automobilima potvrđuju da je bila postavljena paklena naprava razorne moći.- Главни ударац детонације је подне мотора, или оштећења на њему сам околните паркираним аутомобилима потврђују да је била постављена Паклена направа разорне моћи. А да је била монтирана испод седиша или у строгом возилу, возач би сигурно страдао.

Niška policija je dobila snimke sigurnosnih kamera iz lokala u Dušanovoj ulici, koje bi eventualno mogle da otkriju ko je i kada postavio eksploziv pod “golf”.” Međutim, za sada nije poznato da li će on ukazati na moguće atentatore i osobe sa kojima je u sukobu, a koji su bili spremni da ga ubiju.

“>Међутим, за сада није познато да ли ће бити на указати на могуће атентаторе И особе са којима је у сукобу, а који су били спремни да га убију.
Извесно је да се Барјактаревић плашио за своју безбедност, јер је претходно извесног времена променио презиме. А како Александар Анђелковић је од раније познат полицији. Априла 2011. године у одстуству је био неправоснажно осуђен, са још три помагача, на три године затвора. Проглаешен је кривим за помагање у извршењу Кривичног дела – убиства Нислије Марка, Павловића (22), које се догодило 6. априла 2008. у Мокрањчевој улици.
Policija takođe ispituje da li ekpslozija u kojoj je povređen Barjaktarević eventualno povezana sa likvidacijom Aleksandra Stamenkovića (44) u beogradskom naselju Belvil.”>Полиција такодје испитује да ли екпслозија у којој је повређен Барјактаревић евентуално повезана са ликвидацијом Александра Стаменковића (44) у београдском насељу Белвил.Njih dvojica su navodno bili u sukobu a takođe prema nezavničnim informacijama Aleksandar B. je svojevremeno imao sukob sa ubijenim kik-bokserom Milošem Savićem.”>Њих Двојица Су наводно били у сукобу а такође према незавничним информацијама Александар Б. је својевремено имао сукоб са убијеним кик-боксером Милошем Савићем.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI