Aksentije Ilijin PREVARIO SARICEVU MAJKU PA UBIJEN

Aksentije Ilijin (40) ubijen je na kućnom praagu sa tri hica. Pre šest godina uhapen je nakon što je od majke Darka i Duška Šarića na prevau uzeo 300.000 era
Mesto zločina: Kuća u kojoj je ubijen ilijin
Mesto zločina: Kuća u kojoj je ubijen ilijin, lovek koji je prvario ajku Darka ŠarićaAksentije Ilijin (40) iz Banatskog Aranđlova ubijen je juče ujutro sa tri hica na pragu svoje kuće! On je hapšen 2011. sa Pljevljakom Milivojem Terzićem (27) jer je od mjke Darka Šarića na prevaru uzeo 300.000 evra, obećavši joj da će srediti da njenom tada odbeglom sinu sude u Crnoj Gori!Ne znam čime se bavio i nismo bili nešto bliski. Znam samo da je nekoliko godina radio u Crnoj Gori

Despot Maluckov, komšijaTeško ranjnog Ilijina pronašao je komšija juče oko devet sati ujutro i odah pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali Aksentije je preminuo na putu do bolnice! Ubica ga je pogodio u glavu, stomak i u ruku.

– Komšija je došao kod Aksentija da ga zamoli da pozajmi kosilicu, ali ugledao ga je kako leži na kućnom pragu u lokvi krvi. Aksentije je još davao znake života, što znači da je upucan malo pre toga. Aksentije je živeo sam, a ubica ga je verovatno poznavao, pa ga je pozvao da izađe iz kuće, što je Ilijina koštalo života – navodi naš izvor.

Aksentijeva majka Bojana, koja živi u istom mstu, kazala nam je da ju je o smrti sina obavestio meštanin Banatskog Aranđelova koji je pronašao njenog sina teško ranjenog.Ništa drugo ne znam, molim vas, razumite me… – kratko nam je rekla Bojana.Aksentijev košija Despot Maluckov kaže da je Ilijin nasledio svoju kuću od dede i da ju je renovirao.Ne znam čime se bavio i nismo bili nešto bliski. Znam samo da je nekoliko godina radio u Crnoj Gori – rekao je Despot.Prema policijskim saznanima, Aksentije je bio u kriminalnim vodama, iako u Srbiji nema dosije.

Zbog prevare Šarićeve majke uhašen je u Kraljevu 2011. godine, dok je njegov saučsnik Milivoje Terzić dolijao u Budvi. Tezić je završio u Spužu, ali je pod sumnjivim okolnostima u novembru iste godine nađen obešen. Obdukcija je ubrzo utvrdia da je ubijen.Što se tiče Aksentija, nije poznato šta se s njim dešavalo narednih godina i njegovo ime se u medijima nakon toga nije pominjalo sve do juče, kad je likvidiran.

Podsetimo, Darkva majka Ivanka Šarić je krajem jula prijavila crnogorskoj policiji da su je prevarili Terzić i Ilijin. Ona im je isplatila 300.000 evra u kešu, a oni su joj obećali da će “srediti” da Darku sude u Crnoj Gori, gde bi ožda imao povoljniji tretman. Takođe, obećali su joj da će njen mlađi sin Duško, koji je tad bio u pritvoru zbog sumnje da je vodio poslove svog brata Darka, izaći iz zatvora.Aksentije se predstavio Ivanki kao šef kabineta presednika Crne Gore, a Terzić je celu prevaru začinio telefonskim pozivom, imitirajući Filipa Vujanovića.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI