AKCIJA POLICIJE: HAPSENJE ELITNIH PROSTITUTKI

Inspektori od upravnka ‘Hajata”, ‘Kraun plaze’, ‘Metropola’ i drugih beogrdskih hotela traže spisak svih devojaka koje dolaze u posetu gostima
 

Beogradka policija objavila je rat elitnoj prostituciji. Upravama hotela “Hajata”, “Kraun plaze”, “Metropola” i drugih luksuznih hotel naređeno je evidentiraju svaku prostitutku koja “opslužuje” njihove goste. 

Fotokopija dokumenata

Ovo naređenje insektora odeljenja za jvni redi mir, odseka za borbu protiv prostitucije izazvalo je nevienu paniku među poslenicima najstarijeg zanata i njihovim makroima.

Hoteli javne kuće

neće se više tolerisati raksa da se hoteli pretvaraju u javne kućeTakođe, nova politika beogradske policije razbesnela je i hotelijere, koji strahuju d aće im pravila o evidenciji ugroziti posao.Prema rečima Informerovog izvora bliskog ovoj akciji, svaki menadžer i recepcioner luks hotela dobio je striktna putstva na koji način treba da zabeleži posetu neke od prostitutki.

Recepcionari imaju zadatak da svakoj devojci koja dolazi u posetu gostu hotela uzmu dokumenta i fotokopiraju ih . Na toj fotokopiji onda trea da upišu i JMBG gosta kog koga ide devojka. Ako je u pitanju stranac treba upisati “S” i njegovo ime  – navodi naš izvor, koji dodaje da će biti urađena i evidencija stranaca kod kojih dolaze prostitutke, jer je operativnim radom utvrđeno da priličan broj stranaca olazi u našu zemlju kako bi proveli jednu ili više noći sa nekom elitnom prostitutkom i da je zato traženo i da se oni ubeleže.- Naređenje je da se uvede nulta tolerancija za prostituciju. neće se više tolerisati praksa da se hoteli pretvaraju u javne kuće – priča Informerov izvor.

Uhapšen recepcioner poliglota

Pre desetak godina beogradska policija je sprovela sličnu akciju na suzbijanju prostitucije po prestižnim hotelima. Tada je u jednom od hotela otkriveno da je čak 15 devoaka godinama “opsluživalo” goste, u sprezi sa trojicom makroa i jednim recepcionerom. Istragom je utvrđeno da je uhapšeni radnik hotela bio zadužen za spajanje devojaka i stranih gostiju, s obzirom da je perfektno govorio četiri strana jezika. Po svakoj kombinaciji je za sebe uzima po 20 evra.On naglašava da ova akcija ima za cilj da utvrdi ko sve učestvuje u lancu prostitucije, uključujući i zaposlene u hotelima.
Radi se, takođe,  evidencija i iz bezbednosnih razloga jer su te devojke često žrtve nasilja raznih gostiju koji smatraju da za novac mogu sve. Morampriznati da je ova akcija naišla na veliki otpor među menadžerima elitnih prestoničkih hotela, iako se ovde radi o pomoći policiji koja se bori sa problemom prostitucije – objasnio je naš sagovornik.

Veliki novac

Ipak, on kaže da ga ne čudišto se svi bune jer je veliki novac u opticaju.
Treba znati da i među devojkama koje ordiniraju po najluksuznijim hotelima ima mnogo poznatih osoba, koje ne žele da se zna da se bave najstarijim anatom. Takođe, i njihovi klijenti su često osobe poznate javnosti, koje debelo plaćaju njihovu uslugu, a daju i veliki novac upravama hotela kako bi im oni zaštitili privatnost.
Kada je reč o makroima koji podvode elitne prostitutke, kaže naš sagovornik, nije čudo što su u panici jer će oni zbog nove akcije policije izgubiti desetine hiljada era
– Tu se vrti ogroman novac, kojim oni potkupljuju recepcionere, menadžere i drugo osoblje hotela. Zbog toga oni sada pokušavaju da preko svojih veza na svaki način zaustave akciu – rekao je naš izvor.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI