AKCIJA MREZA: UHAPSENI TUZILAC LEKAR I POLICIJSKI INSPEKTOR

У двогодишњој акцији македонске полиције “Брана”, која је Настављена јуmрос под оперативним називом “Мрежа”, Ухапшени Су Јавни тузилац, лекар сам полицијски инспектор из Битоља.

Њима су лисице на руке стављене Зато што су помогли криминалној банди која је продавала наркотике у Скопљу, Велесу сам градићу Свети Николе
– Акција је почела кад смо дознали за организовану криминалну групу која се бавила продајом дроге на националном и међународном нивоу. Она је имала коруптивни утицај у одређеним структурама полиције и судства да би омогућила заштиту криминалних интерес, стицање финансијске моћи и утицаја. Циљ је био и ометање сам онемогућавање законских активности предузетих од стране тужилаштва и МУП-а – изјавио је Митко Чавков, министар унутрашњих послова.
Према досадашњим сазнањима полиције, тројица државних функционера су правила лажна документа да се један члан банде наводно налази се у затвору, а он је у ствари продавао дрогу на слободи.
– Тројца из Банде су стари 35, 38 и 42 године. После извршеног претреса код љубимац лице, Тројице Организатора сам двојице посредника, пронађена је и одузет Велики број предмета И средстава за комуникацију, који ће бити предмет допунских испитивања. Нађени су и новац, оружје и разне прашкасте материје – рекао је Чавков.
хапшени су од јула прошле до јуна ове године организовали мрежу препродаваца и посредника сам ангажовали већи број особа за преношење и продају дроге. Проценат од стеченог прихода добијали су посредници, а највећи дио су задржавали Организатори.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI