Advokat Branko Pavlović: Vuk ne može da misli o običnim građanima – NADMEN JE I SUJETAN!

 
Advokat Branko Pavlović gostujući na Novosadskoj TV 8.2.2017. izjavio je da Zapad na predstojećim predsedničkim izborima ima dva kandidata jedan je Vuk Jeremić, a drugi Saša Janković. Pavlović ističe da je Zapadu vrlo bitno za neku buduću manipulaciju vrlo bitno da imaju dva kandidata i dve partije. Kao nekad DS i DSS

– Vuk Jeremić je duplo slabiji od Saše Jankovića jer sve ono što su nacionalne manjine, bez problema svoj glas daju Jankoviću. To je značajna startna prednost. Drugo, Saša Janković je bez obzira što je Jeremić formalno bio funkcioner DS, mnogo bliži onim razočaranim, tako da kažem pravim biračima Demokratske stranke – rekao je Pavlović.

Pavlović je primetio da je najveći problem Vuka Jeremića, što on ni za potrebe kampanje ne može da suzbije svoju nadmenost i sujetu.

– Tako da on kada ga kamera gleda na bini, u bilo kom trenutku kad ga uhvati kamera, običan čovek ne može gledajući njega da kaže ovaj će ikada misliti o meni i mom problemu. On to ne može. On nije u stanju ni pet minuta dok ga snimaju da napravi nešto da izgleda da nisi taj neki birokrata iz UN već neko ko će da kaže „ej ljudi ovo ne valja ajde da nešto uradimo“. Opet Janković ima karakterni nedostatak energije i to se neće videti u kratkoj kampanji – istakao je Pavlović.

Pogledajte od 42. minuta snimka:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI