ACA LUKAS UHAPSEN

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas priveden je u utorak u stanicu Beogradske policije jer je palicom pretukao fotoreportera Srpskog Telegrafa M.L., saznaje nas portal.
ACA LUKAS

Kako saznajemo, incident se nešto posle 19.00 časova kada je ekipa Srpskog Telegrafa pokušala da fotografiše folkera ispred hotela ‘M’ u Bulevaru Oslobođenja.Nakon nekoliko minuta, folker je razjaren istrčao i nasrnuo na fotografa M.L.,  iako su novinar i fotograf krajnje profesionalno obavljali svoj zadatak, te nijednog trenutnog nisu uputili provokaciju.

Prizor je bio jeziv, Lukas je brutalno krenuo da udara čoveka koji je samo želeo da obavi svoj posao. Udarao ga je palicom, pa pesnicama, cepao mu majicu, a nesrećni čovek nije uspeo da se odbrani – govori izvor Pink.rs i nastavlja:Nakon svega toga, počeo je da mu preti kako će mu je*ati majku, a onda i da će se vratiti sa pištoljem.Nekoliko munuta kasnije stigla je hitna pomoć koja je odmah ukazala pomoć fotografu M.L., a za njima i policija koja je privela Acu Lukasa.Prema poslednjim informacijama, Lukas se još uvek nalazi u policiji.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI