ACA LUKAS PINK JUTARNJI PROGRAM

U jutarnjem programu na televiziji ‘Pink’ folker Aca Lukas izjavio je da je u policiji priznao da je tukao svoju suprugu Sonju, kako bi izbegao da ode u pritvor…
 

Pored toga, Lukas se obrušio na dnevni list ‘Kurir’ ističiću da mu je ovaj skandal namešten i to od strane Nemanje Pajića, glavnog urednika ovog lista, koji je inače, prema rečima pevača dobar drug njegove supruge Sonje.– Kurir je sve izmislio! U prvoj vesti koju su objavili na svom lažljivom portalu navodili su da sam Sonju jurio nožem po kući. Tvrdim da to nije istina. U policiji sam priznao da sam je tukao da bih izbegao pritvor – objašnjava Lukas. – Pogledajte šta se u proteklih tri meseca pisalo o meni u tom listu! Da je sve što su oni napisali istina, mene bi trebali da obese… – ispričao je vidno uzrujani pevač.

Podsetimo Aca Lukas je sinoć na svom Instagram profilu napisao sledeće:– Da je više ovakvih ‘ženomrzaca’ kao što sam ja, žene bi bile mnogo srećnije! Pitajte Sonju da pokaže modrice, a onda je pitajte da pokaže tašne, bunde, cipele i kuću koju sam joj lično poklonio! – napisao je Lukas vidno uzrujan zbog naslovne strane ‘Kurira’.– A ti Nemanja Pajiću, direktore Kurira i Sonjin mentoru, ti si onaj koji mrzi normalne ljude, jer sam nisi normalan! Zato što su ti od silnog tr*anja u gu*icu otpale dlake po telu i zato što si bolesna pe*erčina (čast svima homoseksualne orijentacije), ali ovo go*no je pe*erčina u duši! Možeš da stavljaš u tvoje smrdljive novine šta hoćeš, samo možeš da mi pljuneš pod prozor, ljigo slinava i genetska greško – napisao je pevač.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI