OBRACUN NA VOZDOVCU: SA MOTORA PUCAO NA PEZO,Ivan Ćirić i Ivan Milić ubijeni

Ivan Ćirić zvani Ćira (38), jedan od dvojice koji su danas upucani u Ulici Save Maškovića, u beogradskom naselju Voždovac, pre samo šest meseci preživeo je napad bombom u kojem je ostao bez ruke!

Da podsetimo, na uglu ulica Jovana Bjelića i Zaplanjske, takođe na Voždovcu, 8. februara oko 9.30 eksplodirao je autoobil “citroen C3” u pokretu! Ivan Ćirić vani Ćira koji se nalazio u vozilu tada je teško ranjen, dok je dvoje prolaznika lakše povređeno
U današnjoj likvidaciji, koju je izvela nepznata osoba na motociklu, stradao je i Ivan Milić (31).
Kako nezvanično saznajemo, Ćirić je i 2004. godine jedva preživeo napad na Voždovcu, 2014. godine hapšen je u policijskoj akciji “Grom”, a preživeo je još dva pokušaja ubistva.

Ivan Ćirić je hapšen još u januaru 2014. godine, u okviru akcije “Grom”, a u nejgovom podebelom dosijeu u policiji ima svačega. Najpoznatiji je po poslovima u vezi sa dilovanjem droge, a sumnja se da je bio meta, jer je želeo da izađe iz posla.

Naime,  bomba ispod automobila najčešće se primenjuje u slučajevima kada je nekome ukraden tovar droge ili izvršena bilo kakva prevara sa narkoticima, a još češće kada dugogodišnji narko-diler pokuša da izađe iz posla.

Očigledno da je Ćirić želeo da se “smiri”, a narko-diler koji izađe iz posla, predstavlja opasnost za ostatak klana, pa bombom crnogorski klanovi (ili oni koji ih kopiraju, što očigledno čini voždovački) ostavljaju svoj potpis.

Kako tvrde izvori upućeni u svet podzemlja, trenutno ima pet klanova koji se bore za prevlast na srpskoj teritoriji.

– Crnogorski klanovi Srbiju vide kao teritoriju koju lako mogu da osvoje jer su finansijski nadmoćniji. Beogradsko podzemlje je toliko osiromašilo, nemaju ni za cigarete. Borba je u toku, sad ubija ko koga dohvati – ispričao je dobro obavešten izvor za

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI