RUZICA DJINDJIC ODBILA POZIV SASE JANKOVICA!

Supruga ubijnog premijera Ružica Ðinđić odbila je poziv lidera Poketa slobodnih građana Saše Jankovića da se pojavi na mitingu koji su opoziconari održali 6. oktobra u Beogradu, a kao razlog je navela to što je on oko sebe okupio ljude Milorada Ulemeka Legije.
 

Lider PSG-a je suprugu pokojnog premijera Zoran Ðinđića zamolio i da podrži opozicionu listu i Dragana Ðilasa kao kandidata za gradonaelnika na predstojećim izborima u Beogradu, piše beogradski list u svom sutrašnjem izdanju, pozivajući se na dobro obaveštene izvore bliske opoziciji.
– Ružica mu je ljubaznooručila da se neće pojaviti na mitingu, niti će podržati opozicionu listu- kaže neimenovani izvor lista, navodeći da je ona Jankoviću odbrusila: “Zoveš me da te podržim, a okupio si sve Legijine ljude”.
Isti izvor kaže i da se Janković uveliko ponaša kao šef opozicije, a da je na ideju da pozove suprugu pokojnog premijera došao jer je svestan oliko Zoran Ðinđić znači demokratskim biračima.

Janković je, objašnjava on, na taj način pokušao da privuče prvenstveno simpatizere DS-a, sa kojim nije u dobrim odnosima.
Čedomir Jovanović, lier LDP-a i nekadašnji bliski saradnik Zorana Ðinjića, prozivao Sašu Jankovića zbog forsiranja, kako je kazao, Legijinih ortaka.
– Oni (potpisnici Apela 100) prave mitinge na kojima govore Legijini ortaci sa Cecinog rođendana, koji se završio tako što je Sergej Trifunović dobio batine, pa je neko pozvao oliciju – rekao je Jovanović.
Beogradski list napominje da je glumac Sergej Trifunović pre nekoliko nedelja veličao ubicu Zorana Ðinđića, što su njegovi pratioci na Tviteru osudil

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI