HRVATSKE Cheerleadersice pokazale previse, svi su gledali u ,medjunozje.

OVO SE NIJE TREBALO VIDJETI Otkrivaju li trikoi ipak previse? Što se dogodilo plesacici Cedevite, svi su buljili u njeno medjunozje…

“Cheerleadersice” ili plesačice-navijačice rukometnim, košarkaškim i sličnim događajima nedvojbeno daju dobar začin, potiču atmosferu i navijački žar, no dušebrižnici se pitaju bili trebala biti jasnije povučena granica između plesne skupine s (ipak) sportskim predznakom i “običnih plesačica”,

“Cheerleadersice” su, što im i samo ime svjedoči, u Europu stigle iz Amerike, a kako smo naučili iz američkih filmova, u njihove su se redove na koledžima redovito regrutirale najljepše i najzgodnije učenice.

Ako su sve “cheerleader” skupine krojene po šabloni dobrih i atraktivnih plesačica, onda one svakako nose i tu dimenziju privlačnosti, no čini se da bi o nekim stvarima ipak valjalo povesti računa.

O širini izreza plesačkih trikoa u području nogu, na primjer. S obzirom na to da navijački ples izrazito uključuje elemente, pučki rečeno, “širenja nogu”, kad je izrez preširok možda je i kadar pred objektivom je ponešto “preobjektivan”.

Svjedoče tome i snimke s prvenstvene utakmice košarkaške ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde održane u Zagrebu, gdje je međunožje jedne “Cedevitasice” iznenadilo i fotoreportera i publiku.

“Što joj se ono vidi?”, pitali su se mnogi.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI