STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U BJELOVARU

STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U BJELOVARU Na sjevernoj gradskoj obilaznici u silovitom sudaru život izgubilo nekoliko osoba, ima i ozlijeđenih

 

Na sjevernoj gradskoj obilaznici u Bjelovaru u utorak nešto prije 17:30h došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je, prema prvim informacijama, pet osoba poginulo, a dvije su s teškim ozljedama i, kako javlja bjelovarski portal Zvono, u kritičnom stanju završile u bjelovarskoj Općoj bolnici.

Na prvim prizorima s mjesta sudara vidi se da su u nesreći sudjelovali Mercedes kutinskih oznaka te Volkswagen slatinskih oznaka.

Glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Medved potvrdio je za Jutarnji razmjere ove strašne tragedije.

– U Mercedesu kutinskih oznaka nalazilo se četvero ljudi od kojih je dvoje poginulo, a dvoje je teško ozlijeđeno. U VW Golfu slatinskih oznaka bilo je troje ljudi. Nažalost, svi su poginuli, rekao je Medved.

Izravni sudar se dogodio na ravnom dijelu prometnice, a scena na mjestu događaja je stravična. Kako se doznaje, tragovi kočenja nisu vidljivi. Očevid vodi zamjenica županijske državne odvjetnice.

Mercedes je navodno išao iz Đurđevca prema Bjelovaru, a Golf prema Đurđevcu odnosno Slatini.

Okolnosti sudara još nisu jasne. Zbog policijskog očevida zatvoren je za promet dio sjeverne obilaznice između Ulice Pere Biškupa i ulaza u Zvijerce.

Na mjesto događaja su, osim policije, dojurile i ekipe Hitne pomoći te vatrogasci.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI